Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Mi lenne, ha generalizálnád az elfogadást?
2010. január 06. szerda, 9:42 | Karmatörlő (útkereső)

Szia Csaesz!

Ez most jutott eszembe.

Mi lenne, ha nem egyenként gyűjtenéd be a tulajdonságokat, hanem generalizálnád a kérdésed?
Először is tisztogasd le magad teljesen. Az összes csakrád, amiről csak tudsz és amiről nem tudsz, az aurád kívül-belül tisztítsd meg mindentől, ami nem a Vagyok, Aki Vagyok. (Vagyok, Aki Vagyok = szellemi önmagad) Utána tegyél magadra tuti biztos védelmet.
Ez azért fontos, hogy senki ne avatkozzon a közted és közted zajló eseményekbe.)

A Vagyok, Aki Vagyok nevében elfogadom az összes énem, aspektusom, összes attitűdöm, érzésem és gondolatom, az összes cselekedetemet és az összes következményeit, elfogadom az összes tapasztalatom, hasznosítom a tapasztalatom és feloldom az összes ezekhez tapadó korlátozó érzést, kapcsolatot, gondolatmintát, viselkedést.
Vagyok, Aki Vagyok.
Szerintem 3-szor kell elmondani, de nem csak mondani kell, hanem átérezni és tudni, hogy meg is tetted.

Figyeld meg, hogy van-e valami változás azonnal és kövesd az eseményekhez való hozzáállásod változásait.

Tudatában kell lenned, hogy az elfogadás csak a kiindulópont, a rutinokat még felül kell írni. Már nem lesznek szorosak a kötődések, de ott lesznek. Adott, nagy érzelmi töltésű helyzetekben rutinok képesek aktiválódni, nem kell hagyni, hogy a hagyományos úton menjenek az események. Legyél tudatos. Az a nyugalom, ami az elfogadás-oldás után következik, alkalmas arra, hogy másként reagálj, mint korábban, de ha a viselkedés nem változik, visszatérnek a régi rutinok.

:)