Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Korai volt csalódnod!
2008. november 26. szerda, 20:55 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves Manó!

Mivel csupán két napja regisztráltál és két levelet kaptál meg a MINI Belső látás tanfolyamból, így kicsit korai volt csalódnod bennük!
Ha a 8. rész után is úgy érzed, hogy csak az emailcímed kellett nekem és nem kaptál semmi hasznosat, akkor én kérlek meg rá, hogy azonnal töröld a regisztrációdat!

A félelmeidet és bizalmatlanságodat felesleges rám vetítened, hiszen több ezren olvasták már el ezeket az ingyenes MINI tanfolyamokat és messze elégedettek voltak velük. Ha figyelmesen elolvastad volna a tanfolyamra jelentkezéskor az első bekezdést, akkor ott észrevetted volna ezt a linket: "visszajelzések a MINI tanfolyamokról!" Ajánlom figyelmedbe!

A Sirály önismereti tanfolyam - Belső látás csomagjait külföldre is postázzuk, meglepően sokan rendeltek már bolygó szerte belőle.

A MINI tanfolyamok azért ingyenesek, mert kevesebb információt tartalmaznak, mint a fizetős SIRÁLY csomagok, a nevük is erre utal.
A Sirály Belső látás tanfolyam anyaga olyan részletességgel fejti ki a belső érzékelés technikáját, hogy a segítségével bárki könnyedén otthon is kifejlesztheti a belső látás képességét! Ehhez nagy segítséget adnak a csomaghoz tartozó meditációk.