Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia !
2009. december 31. csütörtök, 15:39 | kobold   Előzmény

Nagyon sokat lehet beszélni róla, h mi tartozik ide, és mi nem. Mivel Ok-Okozat, ezért nem a bűntudat vonzza be. Ha az áldozatok haragszanak rám, az az ő bajuk, az nem lesz karma, max átok.
Ban olyan is, h pl lelővők vkit, de nem tartozik karmikus bűnnek, mert ez volt a dolgom. Egész élete során ehez a befejezés felé fog tartani az útja.... Ha ! Közben nem hoz más döntést, és én is mentesülök a földi börtöntől, ha lelőném. És még sok variáció.
Nem minden karma, és karmikus. Most divatos az előző élet, megnézése. Ami persze jó kis mesedélután, mert csak a gyakorlott esetét vizsgálva a cc 20. után lesz hasznos, és akkor is csak talán. Addig az elme képzeleg. A másik nagy hiba, amikor vki nem tudja, látja, stb a történést, és gőze sincs a betegségről, amivel meggyógyíthatná a pacienst, akkor rávágja, h karmikus. Ez a tudáshiány, és a nagyzolás, meg a többi, ahelyett, h megmondaná az igazat, nem tudja. De nem meri felvállalni. Mostanság ez sem megy legtöbbünknek. MIndenki más a hibás. Nem baj, jövünk még párszor, ha lesz még Föld....

SziaSzia Kobold és b.u.é.k.