Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
H: Energiaérzékelő tanfolyam
2009. december 30. szerda, 13:53 | hermess   Előzmény

Szervusztok!

Feltettem a 2010 jan. 24-i Energiaérzékelő alaptanfolyam részletes programját a Programajánlóba!

Megnézhetitek itt: http://onmegvalositas.hu/program/energia_erzekelo_tanfolyam_trening vagy a honlapomon is: http://csakra-kommunikacio.5mp.eu/

Jelentkezés lehetőleg itt az Önmegvalósításon, hogy Sanyi láthassa a létszám alakulását.

Egy kis előzetes a tartalomból:

Először is elméletben alapozunk – végigvesszük a finom energiatestek és síkok szerepét és tulajdonságait a védikus tanítások Univerzum modellje szerint. Elképzelésünk lesz arról, hol keressük a Lélek és a Szellem helyét, s azok hogyan tükröződnek le a személyiségbe.

Aztán végigvesszük az energiafajtákat, amelyek a finomtesteket táplálják, és azokat az érzelmi-gondolati energiákat, amelyekkel mi magunk kommunikálunk, kapcsolódunk egymáshoz és a kollektív tudattalanhoz. Megbeszéljük, hogyan működik az intuíció és a felismerés, hogyan lehet azokat tudatosan előhívni és döntésekhez alkalmazni.

A gyakorlatok során megtanuljuk érzékelni és megkülönböztetni a különböző energiákat, és megtapasztaljuk, milyen hatással vannak az érzelmi állapotunkra, hogyan lehet velük erősíteni , vagy csillapítani az érzéseinket. Megtanulunk egy nagyon hatékony, kombinált aura, illetve csakratisztítási módszert.

Az energiafeltöltést rendhagyó módon, a kozmikus és a földenergiával fogjuk végezni, amihez a prána fokozottabb felvétele önmagától társul. Ugyanis, ha csak pránával próbálunk feltöltődni, nem lehet elkerülni, hogy másfajta tudati információt hozó energiákat is felvegyünk az emberi környezetből… Kialakítunk egy Etalon Állapotot (a honlapomról ezt másolással máris leszedhetitek), amihez hozzákapcsoljuk az energiafeltöltést, s amiből a későbbi, fejlettebb technikákat el tudunk majd indítani.

Ezért lenne nagyon fontos, hogy akik haladóknak számítanak, és csak később gondolnak csatlakozni - ők is megismerkedjenek ezzel az alapozással, hogy közös nevezőről dolgozhassunk majd tovább.

Elsajátíthattok egy olyan zseniális, önfenntartó energiapajzsot, amelyet az állandóan kilépő csakraenergiákból építünk fel. Ezt egész széles honunkban sehol más tanfolyamon nem találhatjátok meg. De nem is a védelem a cél, hanem az, hogy az energiafeltöltéssel mindenki képes legyen egy olyan szeretetteljes, kiáramoltató és önelégséges energiaállapotba jutni, amikor már semmilyen védelemre nincs szüksége, nincs kedve manipulálni, játszmázni, és önmaga is manipulálhatatlanná válik.

A tréning elején végzünk egy energiaszint felmérést David R.Hawkins 1000 pontos tudatskálája szerint (Force via Power > Erő kontra ERŐ c. könyvéből), majd a nap végén is. Rendszerint 50-100 pont körüli emelkedést lehet elérni a tréning alatt. Ez persze időleges, később valamelyest visszaesik, de mindenképpen magasabb marad. (Érdekes, hogy már az információ megértésétől és befogadásától is emelkedik az energiaszint, nem csak az energiafeltöltő gyakorlatok hatására.) Lesz tapasztalatod – érezni fogod és emlékezni rá, hogy milyen az, amikor az ember nincs „maga alatt”... Ennyit tudok ígérni, és beváltani.

Megtartani, és mindig benne lenni ebben a felfokozott energiaállapotban – az maga a tudatosodás, majd a megvilágosodás. Ezt nem lehet megtanítani, de sok-sok gyakorlással, önismerettel, belső kutakodással, és főleg a tanultak alkalmazásával a mindennapok során – egyre közelebb kerülhetünk hozzá. Az energiázás segíti, de nem helyettesíti az önismereti munkát, a tudatalatti részeink gyógyítását.

És végül még valami, talán a legfontosabb: az egyre nagyobb bőségben beáramló energiáktól az egónk is egyre hatalmasabbnak, erősebbnek érzi magát. Minél erősebb az ego, annál inkább elválaszthat a Felsőbb Éntől – és ez csapdává válhat! Mert nem az ő érdekében gyakorolunk és töltődünk energiával, hanem hogy a tudatalattink mielőbb kitisztulhasson, s hogy egyre közelebb kerülhessünk a Felsőbb Én-hez, és rádöbbenjünk az azonosságunkra Vele!

Bármit gyakorolunk, egy pillanatra sem szabadna szem elől téveszteni a Felsőbb Énhez való törekvést, és megfeledkezni az ego folyamatos feloldásáról! Mert a végső cél - ezen, és minden következő tréningen is - nem a személyiség önteltté hízlalása, hanem annak meghaladása. Hogy ne az agresszív nyuszi vigye puskát... hanem a személyiség eszközként segítse a Felsőbb Én tapasztalását. Erről soha ne feledkezzünk meg, bármit is sajátítottunk el, az nem lehet önmagáért való.

Szeretettel várunk a tréningen!