Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
H: Megvan az időpont!
2009. december 26. szombat, 23:25 | hermess   Előzmény

Kedves Kavics és Mindenki!

Először is szeretném Sanyit valahogy rávenni, hogy nevezzük át ezt a topicot, mert egy kicsit furin érzem magam tőle...:)

Lesz benne mindenféle, az alapoktól kezdve olyan is, amiből a haladók is profitálhatnak. Véglegessé vált az első tréning időpontja és helyszíne:

Az energiaérzékelés alapjai, tréning - január 24. vasárnap 10:00-18:00, Angyalszív, Bp.IX. Lónyay u. 24.

A részletes program is megvan már, de azt még Sanyival egyeztetem és holnap fel fogom tenni. Ez ugyan az alapoktól indul, és valszeg sok mindennel találkoztatok már másutt is, viszont biztosan lesz benne olyan gyakorlat, amit sehol nem tanítanak nálunk, s amiből a későbbi tréningeken további technikák származnak (pl. a programozásnál).

Így azt javaslom, hogy aki érdeklődik, jó lenne ha az elejétől jönne végig, vagy amíg tetszik a dolog és tud újat nyújtani, mert később nem lesz egyszerű csatlakozni. Bár lehet, hogy az első tréninget többször fogjuk ismételni. A jan.24-i tréning belépője teljesen az érdeklődőkre lesz bízva - mindenki annyit ad, amennyit ért neki a nap!

Aztán majd az a rész, amit Sanyi Rendszerszemléletnek nevezett el - már a gyakorlatok ismerete nélkül is látogatható, és tényleg egy tudattérképet ad kézhez, hogy ki hol kóvályog éppen, és merre van számára az előre. Mindegyikről írok majd részletesebben.

Köszönöm az érdeklődésedet és Beatrixnek és Kirsikkának is a biztatást!

Szeretettel,