Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
félelem
2009. december 26. szombat, 12:03 | Haci (útkereső)

Kedves Sanyi !

Nagyon érdekesnek és ugyanakkor értékesnek tartom a tanításaidat, ami sok-sok kis belső rugócskámat megmozgatta, érdeklődésemet felkeltette. Igaz, még csak a mini tanfolyamot követem, mert még nagyon gyerekcipőben járok e témákkal kapcsolatban, de szerintem folyamatos fejlődésnek vagyok kitéve.

A félelemről szóló téma alapján beugrott nekem is egy gondolat,amire azonnal magyarázatot is kaptam.

Amikor megismerkedtem a volt férjemmel, annyira csodásan működött minden, mint a mesékben. Barátnőim azt mondták, hogy telenovellát lehetne írni a történetünkből. Nagyon boldog voltam, de az első perctól azt mondtam, hogy " túl szép, hogy igaz legyen " Vajon rossz volt nálam az indulás ? Nem lett volna szabad ezt megfogalmazzam? Aztán jött rövidesen a házasság, fél éven belül. Valami belső érzés, félelem alakult ki bennem már az első hetekben. ( meg fog csalni ) Álmodtam is nem egyszer, hogy elhagyott és én sírtam rettenetesen. Sokszor könnyes szemekkel ébredtem fel. Természetesen ő vigasztalt, hogy az álmok sokszor hazudnak, nyugodjak meg.

Alig telt el egy év , nagyon rosszul kezdtem érezni magam mellette, elhanyagoltnak, lenézettnek, s nem telt bele pár év elváltunk. Válás után tudtam meg ismerősöktől, hogy már nagyon rég van egy kapcsolata egy nővel. Ettől nagyon kiborultam, mert szembesültem azzal, amitől féltem 5 éven keresztül. Életem legnagyobb pofonját kaptam, akkor.

Most a tanításaidat figyelve, rájöttem, hogy amitől félünk, azt valóban megkapjuk, megtörténik, bekövetkezik. Szóval mégiscsak én idéztem elő ezt a helyzetet?