Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
AZ a Tükör....!;)
2009. december 23. szerda, 14:16 | u.erika   Előzmény

A Zizi és énköztem az a különbség hogy én nagyon vágytam rá hogy öszinte legyek önmagamhoz,csak éppen mondhatni a születésem óta hazudtam magamnak,így nem volt nyílvánvaló számomra hogy a kezdettöl fogva becsaptam magam.Ennyit tudok felhozni a mentségemre!;)

Nekem óriási szerencsém az hogy kos létemre nagyon jól megy nekem a megalázkodás,talán túlságosan is!Ez egy másik probléma....

De ebböl a szituációbol rengeteget tanultam.Eddig is ismertem a tükör elméletet,de nem nagyon tudtam hogyan használhatom,amire a sokat emlegetett felismerésemben ráéreztem. Ezért ha hasonló esetet észlelek mint mondjuk éppen a Ziziét,próbálok logikus magyarázatokkal hatni rá és nem pedig felszítva benne az amúgy is feszült indulatokat.

Az Arkangyal esetében pedig azt gondolom,hogy ha ennyi kritika ér egy embert,és körülbelül ugyanazt találják benne zavarónak annak helye van...(régen amikor hárman megjegyezték egy napon belül hogy híztam,de jól áll;)akkor azonnal nekiáltam fogyókúrázni:)))Az is bizonyos hogy csak abban az emberben gerjeszt feszültséget aki szintén ,,hibás",de annak is lehet véleménye akinél nem váltott ki indulatokat....

Karmatörlö!Azt gondolom hogy az én falamat felépíteni nagy meló lehetett anno,így lebontani sem könnyü egy nap alatt.A legnagyobb lépést már megtettem,de tudom hogy mindíg résen kell lennem hogy az évek során beágyazódott reakcióimat felismerjem!

...és Karmatörlö!Màr nem fáj!:))))Jól vagyok!:))De ezentúl másokkal légy kíméletesebb!;)

Üdv:Erika