Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nincs baj az önhazugsággal, csak semmit nem látni tőle
2009. december 23. szerda, 13:21 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A tudatosodás alapja a vonzás törvényének teljes körű használata.
Azt elhinni, hogy a sok szar, ami dől a nyakunkba, azt mi magunk okozzuk, nos, azt nem könnyű megemészteni. Mindennek az alapja az a hazugságörvény, amiben élünk. Az áldozattudatosságban addig szépítgetjük, vágjuk sutba és divatosabbnál divatosabb magyarázatokat kerítünk cizellált formában az önhazugságaink, önbecsapásaink köré, amíg már nagyon nem látunk ki belőle.

A tükör lényegét egy utcai támadás után értettem meg tökéletesen, az három éve volt. Már tudatában voltam annak, hogy minden belőlünk indul ki és csak pár óra kellett összetört, vérző arccal a kórházi ágyon, na és az NLP-s ismerősöm segítsége, hogy rájöjjek, az erőszak természetére. Mindaz, amit velünk szemben elkövetnek, az csak annak a külsődleges megélése, amit magunkkal szemben elkövetünk. Csak a tükör működik. Feldolgoztam a leckét és a műtét olyan jól sikerült, hogy csak nagyítóval lehet észrevenni a hegeket.

Ezért a legtöbb helyzetben értelmezem a tükröt. A tükör működését ezért karikíroztam rajtad is. A főnököd most még lájtosan közvetíti számodra az önbecsapásodat. De, ha nem tanulunk, mindig keményebb formában kapjuk meg a leckét. Én addig nem tanultam, amíg szabályosan pofára nem estem, amíg egy acélszegélyen össze nem törtem az arcom. Vannak fokozatok. Szerintem érdemes előbb kezdeni. Az energetikai háttér lényegesen segítőbb, mint korábban volt, még szerencse, hogy volt neked Sanyi cd-je, bár önmagában egy kis őszinteség is megteszi.

Zizi07 problémájának megoldásában nem lehet tükörolvasással segíteni, nálad viszont lehetett bízni az őszinteségedben. Több körben kaptál kulcsszavakat, végül megtetted az első lépést. Gratulálok. Szerintem fokozatosan, mondhatni szeretettel és összerakhatóan "segítettem", mindazonáltal úgy tapasztaltam, hogy valamiféle sokkhatás nélkül nem lehet átvágni a hazugságrétegeket. Persze megmaradhattál volna ott is, hogy elküldesz a sunyiba, de jó, hogy nem tetted.

Értelek, persze, nekem és neked más-más mennyiségű zsibbasztószer (hazugság) van a szervezetében, amivel tünetmentesen tartjuk magunkat, más-más mennyiséget kell közömbösíteni, hogy először észrevegyük a betegséget. Nem állítom, hogy a pontos dózisokkal dolgoztam. Bocs, ha nagyon fájt.

Üdv:
Karmatörlő