Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Twindragon képe
Utórengés
2009. december 22. kedd, 14:20 | Twindragon

Üdvözletem Mindenkinek!

Nemrég regisztráltam magam az oldalon! Nézegettem a régebbi blogokat, témákat, és így akadtam rá erre az írásra! A hozzászólások nagy része még a megjelenés után született! Én legfeljebb "késői visszhangként" reagálhatom le a dolgokat!
Akárhogyan is van dohányosként érzem a téma aktualitását, és érdekes véleményeket olvashatok ki belőle!
Mindig is tudtam a tényeket a dohányzás, nikotinfüggőség káros hatásairól! Ennek ellenére nem tettem lépéseket a mellőzésére; sőt az évek folyamán még a napi adag is emelkedett! Többször éreztem késztetést a leszokásra, de mindig "becsaptam önmagam" álokokkal hogy "most még miért nem", majd később stb. Elsősorban a nyugodtabb életkörülményeket, stresszmentesebb környezetet; ezeknek elérését hoztam fel elsődleges célként, mondván ezután jöhet a leszokás a cigarettáról!
Sajnos ez nagy butaság tudom, de mégis képtelen vagyok erőt venni magamon! El kellene érnem, hogy mind az agyam, mind a szívem egyszerre akarja a változást, az abbahagyást!
Tulajdonképpen nem is igazán akartam eddig tudatosan leszokni, csak amióta jobban elmélyedtem azokban a dolgokban, amelyek az oldalra is idevonzottak! :-) Értem ezalatt az önelemzést, önbecsülés tanulhatóságát, illetve útkeresést az önmegvalósításhoz!