Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Jelzések Arkangyalnak
2009. december 22. kedd, 12:47 | Huszti Sándor -...

Kedves Arkangyal!

Elégedettséggel töltött el, hogy Te is elkezdted feldolgozni mindazt, ami "tanítást" így utólag kaptál tőlünk hozzászólásainkból.

Kérdésedre válaszolva, kritikáim mellett nem hagytam abba azon minőségek feldolgozását, amelyeket többek között Te is kiváltottál belőlem.

Azonban az első reakcióidból továbbra is azt az "önmagától elszállt stílust" éreztem, mint amit a találkozón is, ezért élek újra a kritika eszközével.
Azt gondolom, hogy egy önmaga felé őszinte, lelki úton járó ember, hajlandó magába szállni, ha ennyi kritikát kap (sőt akár már egynél is!) és nem védekezéssel, megmagyarázással vagy visszatámadással bújik ki az önvizsgálat alól.

Ha Te ilyen ember vagy, akkor nem bántásnak fogod venni a soraimat, hanem jelzéseknek, amelyeken érdemes elgondolkodnod.

Ha nem ilyen ember vagy, akkor újra csak visszadobod a labdát és nem látod meg a lehetőséget arra, hogy észrevegyél magadban olyan személyiséghibákat, amelyek kívülről jobban látszanak.
Ebben az esetben be fogom látni, hogy még nem vagy nyitott az önismeretre és nem foglak tovább zaklatni az észrevételeimmel.

 

Átolvasva a legújabb hozzászólásaidat, először is javasolnám Neked a Sirály Önértékelés tanfolyam csomagját, mert abból sok minden helyre kerülhetne benned.
Többek között, az alábbiakra gondolok: