Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
ArkAngyal képe
Oké.
2009. december 22. kedd, 10:15 | ArkAngyal   Előzmény

Rendben, most már kellőképpen fel van hívva a figyelmem lassan arra is, hogy néha napján cseréljek zoknit :D

Nem magyarázkodásokat írtam (bár, ki, "minek akarja érteni" is a kérdés), félreértés.
Valamire felhívás. Felhívás arra, hogy amikor minősítünk valakit, akkor mindig magunkat is nézzük meg, ahogy Te írtad. Minden tanulsággal jár, nincs olyan ami ne így lenne.
Mikor úgy gondoljuk,a kiteljesedés, önmegvalósítás útján járunk, és találkozunk akár ilyen, az én esetemmel hasonlatos helyzettel, akkor kiütközik, hogyan is kezelek valamit.
Milyen alaphelyzetbe állok? Támadás, védekezés, netán önvizsgálati, vagy mindez együtt? Felsoroltad mindazokat a dolgokat, amit eddig leírtam (beskatulyázást, bezárást, kirekesztést, stb.), csak nem tudom, hogy fontolóra kerül-e az, hogy ezek valójában mennyire korlátozzák az embert a "tökéletesség útján" a "mindent egybe, és hozzátartozónak látni" fogalomban? Igen, azok a bizonyos emberi tényezők...
Lehet a cél pont az volt, hogy erre felfigyeljünk mindannyian? Honnan tudjuk, vagy mehetünk-e biztosra abban, hogy honnan kapunk üzenetet?
Monológ? Csak én tartottam monológot, vagy az én vehemenciám miatt tűnt fel jobban, és maradandóbban?
Tény, az élet keménységre tanított, és ezért a kissé dejómindenúgyahogyvan, vagy hanemisdeakkoris :)
érzés tőlem távol áll. Jha, persze, hogy a maga módján mindenkit keménységre tanít az élet, csak a "mihez képest? " - itt is a sarkalatos pont.
Magamhoz képest engem igen, magadhoz képest valszeg téged is igen...és sorolhatnám...

Lényeg, szerintem annyira ki lettem vesézve, hogy eljött az idő, amikor mindenki magát is próbálja meg önmagában! - kielemezni, mit, miért, és valóban jó ez úgy?
Önmagunknak választ adva, és azt elfogadva dőlhetünk hátra a karosszékben... vagy "állhatunk fel" cselekedni, ha nem tetszetős a válasz...
Ha minden értünk van, akkor ez az egész is csak értünk volt.

Kellemes napot, és elmélkedést mindenkinek.

ArkAngyal