Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
láng-füst-hamu
2009. december 22. kedd, 9:12 | Kirsikka   Előzmény

Kedves Arkangyal,

1: tartottam tőle, hogy én fogok annyit beszélni mint Te :) úgyhogy köszi :D (persze nem tanító jelleggel, csupán szeretek a társaság központja lenni, kivéve mikor leveszem a pulcsimat, khm Sanyi :P )

2: sokáig kapálóztam ellene, mikor le-kosoztak, hogy én nem is vagyok olyan, pedig fúúú.. :D nos belőled kitört a kos, ennyi. És ha valóban figyeltél volna a visszajelzésekre, akkor láttad volna, hogy ez a kitörés sokakat kellemetlenül érint. De ezt már mások is írták, úgyh azzal jövök amit bennem okoztál:
Eleinte nagyon érdekfeszítő volt, de később bármit is mondtál elmúlt az érdeklődésem, mert úgy éreztem hogy egy Arkangyal előadásra jöttem nem egy közös beszélgetésre. Mikor rámtör a monológ és érzem hogy nemkéne, elkezdek kérdezni. Erősen figyelni, érdeklődni, a másikra fókuszálni. Nem mondom hogy mindig sikerül nyakon csípni magamat, mindenesetre rajta vagyok az ügyön :)

3: sokat tanultam Tőled aznap este magamról, de nem mondom meg hogy mit! :) mert nem csak akkor vonja le az ember a következtetést, mikor közhírré teszi...

4: sajnos össze is kötöttelek gondolatban egy-két ismerőssel, skatulya?... lyajaja! :)

5: nekem ez a soksok írásod magyarázkodásszagú, de TE döntöd el magadban, hogy mennyire az, légy őszinte magadhoz... nekünk nem feltétlenül kell bizonyítanod, hiszen elég nekünk feldolgozni amit kaptunk Tőled :)

6: boldog békés (csendes, hihi) ünnepeket kívánok Neked, Nektek szeretettel!

a cseresznye jelű kislány a másik sarokból :D
ui: a másodpercszámlálást nem tartom szép dolognak.