Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
ArkAngyal-nak
2009. december 21. hétfő, 23:20 | kobold   Előzmény

Szia !

Miért jutott ez a szerep neked? -kérdezted... Ezt választottad, így cselekedtél..... Ezt a szerepet választottad...

Nem is nagyon szeretném körbejárni, de sztem tudatosan, tanító jelleg uralkodott benne. Én a tanító !... Semmi mást nem kellene megnézni csak az energetikát, ami mozgott. Ez valóságos volt, és csak úgy, nem hozható össze, ha nem az a szándék.... Gondolom, mindenki olvasta a Mennyei Próféciát. Nem is kell sokat magyarázni, h egy társaságban mindenki szóhoz jut, és mindenki arra fordul, ahol a következö információ van. Mindenki támogatja a "figyelem energiával". De sajnos, ez a rész itt megbomlott. Az összes enegiát, mindig begyűjtötted, Még az ablakba való kiülés is jelzés szintű. -lehet ez is, vagy meleg volt...stb- "Magasabban vagyok, felettetek, figyelj rám".... Nem gondolom, h megfigyelő tudtál volna lenni.
Igazából, később érkeztem, én csak ennyit láttam, éreztem. Amit megemlítenék, és a sok gondolat közül igazán hasnos volt, az a sarokban ülők felé említett "hasonló, a hasonlót vonza" mondat nekik teljesen előremozdító gondolat volt/lehetne. A többi csak súrolta az igazán segítő, átütő aha érzést. Igaz, mindegyik nagyon jó, frappáns volt, de nem az éppen akkori, leggyorsabban célt érő, leghatásosabb gondolat. DE Segít.
Tudom, h sok minden befolyásolja az alázatosságot. Most éppen nem ezt a részt vettem észre. Jóóó-jó, meg lehetne határozni, mi tartozik bele. MIndent összevetve, a nagy segítőkészség benned van. Benned van az erő Joda mester. Ami nagyon jó dolog, majd megnyugszik, és tisztul, mint ahogy vki már mondta előttem szóló.

Amit írtam, csak rövid, és nem teljes észrevétel volt. Az is lehet, h nem jól láttam, akkor megveszem az ásd el magam felszerelést...

SziaSzia Kobold