Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
Kedves Lélektársak!
2009. december 21. hétfő, 18:05 | hermess   Előzmény

Először is köszönöm Sanyinak ezt a lehetőséget, amelyet a magam részéről nagyon megtisztelőnek és értékesnek tartok!

Sokaknak most biztosan megfordult a fejében, hogy Sanyi talán túlértékelt, mi a fene történt itt egyszeriben... Nekem is megfordult!...:))

Hogy a dolgot tisztázzuk, annak egy lehetősége van - ha eljöttök és letesztelitek, hogy mi az, amit nyújtani tudok Nektek! Nívós szintet ígérhetek, hasonló szemléletben, mint ahogyan Sanyi is tanít. Talán éppen innen származik az ötlet, erre jöttünk rá a beszélgetésünk során.

Amit még ígérni tudok - hogy önzetlen jószándékkal, tiszta szívemből igyekszem megosztani Veletek mindazt, ami nálam összeállt. Ami tényleg nem kevés. Aha élmény sok lesz - misztikumból kevesebb, abból van elég a piacon. Abban biztos lehet mindenki, akivel találkozunk, hogy sokkal tisztábban fogja látni önmaga és mások fejlődési folyamatát, sokkal jobban eligazodik a new-ages kínálatban, "térképet" kap nem csak a spirituális fejlődéséhez, hanem az Integrálszemlélet jóvoltából a jelenlegi világi állapotok megítéléshez is.

A valódi Keresők számára, akik szeretnék megérteni a saját fejlődésükből törvényszerűen bekövetkező kríziseiket, és megtisztelnek a bizalmukkal - egy olyan, több kultúrából vett, egyesített fejlődési "etalon" megismerését kínálom, amihez biztonsággal hozzá lehet mérni, illetve meg lehet állapítani a saját fejlődési szintünket. Ez a lényeg, mert ebből következnek a fejlődés további lépései, s hogy főleg mely irányba kell azokat megtenni, merre van az előre...

Nem feladatom - és senkinek közülünk nem feladata az -, hogy megállapítsa a másikról, vajon ő hol tart a maga fejlődésében (hacsak nem kéri ezt segítségként). Viszont önmagunkról tudni, hogy hol tartunk - az bizony kötelességünk lenne! Legalább is, aki az önmegismerést komolyan gondolja, számára óriási előnyt és magabiztosságot adhat ez a rálátás. Ne egymást akarjuk kategorizálni, hogy ki hol tart éppen (ilyet pontosan az ego tesz folyamatosan), hanem az Út menti kilométerkövekhez (az etalonhoz) mérjük önmagunk teljesítményét, hogy mennyit haladtunk már előre, és vajon mennyi maradt még hátra?

Egy párválasztásnál például milyen jó is lenne, ha még az elején kiderülne, hogy a testi vonzalmon kívül lelkiekben egészen más szinteken járnak a szerelmesek...:)

Energetikai alapismeretekben az önmegismerés kezdetét jelenti, amikor valaki elkezdi megfigyelni a saját tudatállapotának változásait, észreveszi a saját "liftezését"... Ekkor válik lehetővé számára a lelki okok, a terhes gyerekkori, netán karmikus minták felkutatása és elengedése a pszichében. Tapasztalataim szerint, még akik rendszeresen jógáznak és amúgy jól érzik magukat a bőrükben, még ők sem igazán értik, hogy mire és miért szükséges állandóan befelé figyelni... Nem beszélve a meghökkentően új és önfenntartó védelmi lehetőségekről, vagy a saját Lelki Énünktől származó intuitív érzések megfigyeléséről, s azok döntésellenőrzéshez való használatáról!

Megtanulunk feltöltődni (nem a pránát gyűjtve, mert azzal sok fölösleges idegen információt is beengedünk), s ezzel önelégséges energiaállapotba jutni és nem bevonódni a játszmázásokba. Megismerjük a játszmázás energiaoldalát. Megtanuljuk tudatosan átáramoltatni a szeretetenergiát, vagy lezárni a csakráinkat, amikor éppen erre van szükség, és még számos más érdekes technikát... Meg tudná például valaki mondani, hogy hol helyezkedik el az aura finomenergia testeiben a Lelki Énje a kis egójához képest?

Valamivel többet láthatsz, ha érdekel a lehetőség, a http://csakra-kommunikacio.5mp.eu/ kis honlapról, bár ott egyelőre egy összevont tréning program szerepel, amit részeire fogunk bontani, és kiegészül a programozási technikákkal is.

Bármilyen kérdésetek lenne, addig is, amíg konkrét dátumok lesznek, kérlek, tegyétek fel, vagy akár egyenesben is írhattok az adatlapban, vagy a honlapon található email címre.

Kavicsnak köszönöm a jókívánságát és ArkAngyalnak a megerősítő megérzését a találkozónkon!

Felemelő, közös energiaélmények reményében, szeretettel várlak Benneteket a januári-februári programokon!

Békés Karácsonyt! B. Kovács Zoltán