Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
ArkAngyal képe
Szem-besülés2 :)
2009. december 21. hétfő, 17:50 | ArkAngyal   Előzmény

Kedves Hermess ;-)

Köszönöm!! Teljesen igazat adok neked egy bizonyos helyen, és időben, ha értesz :)
A különbség, ami miatt kicsit másképp (is) látom a dolgokat annyi, hogy semmi nem véletlen. Természetesen amint mondottam, nagyon soxor vagyok csak megfigyelő. Hogy itt miért nem ezt a szerepet vállaltam? Keresem a választ, mert mint írtam, egyből ajtóstul a házba robbanni sose hálás feladat, sőt, inkább beskatulyázás a vége, amiből kijönni nagyon nehéz, vagy "lehetetlen".
Most jön egy kis hangosan gondolkodásom. Nem kell készpénznek venni, abszolút egy, amolyan lehetőséget taglaló hangos gondolkodás ;-)
Hogy mégis magamra húztam ezt a lepedőt, talán azért lehetséges, mert talán egy hiányzó valamit vittem a "tömegbe", amit nem árt, ha szájra vesszük, és elemezzük. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy amit kapott, az neki felhasználható, vagy sem, illetve rájön-e, vagy sem arra, hogy lassú, meleg vízben fürdik, és ettől az egésztől kissé felébredt. nem is tudjuk, de lehet, ez az egész beindított nála valamit, ami előrébb vitte, viszi úgy is, hogy nem húz párhuzamot ezzel az egésszel...
Abban IS gondolom egyet tudunk érteni, hogy egy bizonyos társaság, bizonyos céllal ha összejön, akkor bizonyos viselkedési - hozzáállási normákat követ, és vár el minden résztvevőtől. Ha ettől eltérővel találkozunk, képesek vagyunk elzárkózni, és talán magunkat (szellemiségünket) menteni? Mikor megkritizálunk nekünk nem tetsző dolgot, akkor valahol a magánszféránkat, illetve szuverenitásunkat, valamint értékrendünk normáját védjük...néha egónkat.
Nem hinném, hogy bármilyen káros hatást gyakorolt volna egy személyiség, és temperamentuma, de inkább pont a különbség vezet soxor az objektív igazsághoz.
Ha ezt is belevesszük az egyenletedbe, akkor már lehet, teljesebb az igazság.
Remélem valaki lesz, aki pozitívan is megélte nagyhangúságom :D
Tényleg köszönöm az írásod!

ArkAngyal