Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
heidi képe
Köszönöm nektek!
2008. november 18. kedd, 9:49 | heidi   Előzmény

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT! Nagyon sokat segítettetek nekem, hogy tudjak tovább haladni az utamon! És a válaszaitokban benne van mindaz, amiket a kedvesem is elmondott már többször, csak én nem értettem... mivel ő jóval előrébb jár mint én, nem értettem meg, miről van szó, és ragaszkodtam a régi berögzött dolgaimhoz! És itt az idő, hogy elengedjem őket, és továbblépjek, és felnőjek a páromhoz, aki egyébként egy csodálatos ember, nemcsak az én számomra, hanem látom azoknak az embereknek a körében is akiket már továbbsegített az útjukon!Többek között személyiségével engem is segített, pont azzal, hogy hagyott
"vergődni" hogy rájöjjek a dolgokra magamtól...És utána mindig csak mosolyog rajtam...
Úgy érzem ezzel a témával még sok útkeresőnek segíthetünk,! ÉS MEGÁLLAPÍTHATJUK, HOGY A SPIRITUÁLIS SZERELEM AZ VALAMI EGÉSZEN MÁS SZERELEM!
És kapcsolódhatunk Sanyi korábbi kérdéséhez is, hogy ki a MESTER? Hát számomra most ti azok vagytok! Mesterek, akik rávezetik a keresőt a helyes útra, mindannyian egymás mesterei vagyunk az életben! És kimondhatjuk, hogy szükség van mesterre az utunk során, hiszen a válaszaitok nélkül, mire magamtól rájöttem volna, hogy most melyik a helyes út, lehet hogy tönkrement volna az én csodálatos kapcsolatom! Még egyszer köszönöm!