Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nekem fontos önismereti tapasztalat volt az este után, ahogy
2009. december 20. vasárnap, 14:23 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nekem fontos önismereti tapasztalat volt az este után, amikor felmértem, hogy mennyi emberben találok olyan apró (számomra) kivetnivalót, amivel ugyan együtt tudok élni, de azért belül zavar, ...egy kicsit, vagy néha nagyon is!

Például nem csak Arkangyal erőszakos tanítani akarása zavart, hanem mások szerencsétlensége, zavara, kicsinysége,... is. Többféle olyan tulajdonságot, megnyilvánulást tapasztaltam, amit nem tudok maradéktalanul elfogadni, vagy esetleg élből elutasítok.

Tudom, tudom... pontosan én tanítom, hogy mindent el kell fogadnunk, amivel találkozunk! Az elv továbbra is igaz, csak hát egy kicsit én is lemaradtam ennek megvalósításában Önmagamhoz képest.

Már olyan régóta nem foglalkoztam ezzel az oldási területtel, elhanyagoltam a másokban visszatükröződő problémáimat, hogy ideje újra szembenéznem vele: Milyen minőségeket nem fogadok el Önmagamban?

El is kezdtem útban hazafelé, vizsgáltam a felsoroltakat és még lesz dolgom többel is.

Úgyhogy nekem, ezért volt nagyon hasznos a találkozó.

Otthon gubbasztva a gép előtt, vagy tanfolyamon azok között, akik tanulni akarnak tőlem, nem tud ilyen élesen kibuggyanni, hogy mi nincs még a helyén.
De dolgozok rajta és pár hónap alatt ezeket is el tudom majd fogadni!