Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Felismerés
2009. december 12. szombat, 16:30 | u.erika   Előzmény

Igen!;)Söt olyan érzésem van hogy rengeteg mondanivalónk van egymásnak!Mint ha a másik személy is én lennék.

Nekem akkor jött egy ilyen felismerés amikor találkoztam az akkori barátom elözö barátnöjével...!Olyan érzés tört rám hogy nagyon szeretem,és mindentöl meg akarom védeni...!

Tudom hogy ö is hasonlót érezhetett,hiszen éreztem azt a belülröl jövö szeretet és ragaszkodást irányomba...!Egyébként én türtöztettem magam,de ö nagyon sokat beszélt.Mintha meg akarna osztani velem mindent...!

Akkor nem is szóltam erröl a találkozásról a barátomnak,mert nem akartam hogy bántsa.

Amit akkor éreztem nincs rá semmi ésszerü magyarázat,hiszen ez a lány nagyon számomra is,elítélendö életet él,és egyre mélyebbre süllyed.

Akkor ugy éreztem,azaz tudtam,hogy mi ketten nagyon sok életben tartoztunk össze.De azt az egyet nem értem hogy akkor együtt kellet volna fejlödnünk,és miért van az hogy ö még ezen a szinten tart ?Tévedés!Nem nézem lenézem,de amiket csinál az még az alapvetö emberi normák tekintetében is megbotránkoztató,spirituális szemszögböl nézve pedig maga alatt vágja a fát.

Na de bármit is éreztem felé,azt gondolom hogy jelenleg nincs dolgom vele,ha újból közös lesz a sorsunk akkor örömmel fogadom!

Üdv:Erika