Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
klub
2009. december 12. szombat, 4:38 | jaguar   Előzmény

"Úgy tűnik, legtöbbünk ugyanazt a módszert választotta leszületése előtt, hogy találkoznia kell egy olyan személlyel, akit feltétel nélkül tud szeretni, és aki nem viszonozza. Ettől a kíntól pedig végre elindul az útján. Biztos odafönn is van tematika, amiből választani lehet..."

Hát ez most meglepett, de akkor nyilvánvalóan én is ezt választottam és bejött. Szerintem csak annyi a titka, hogy az ember képes legyen elérni valahogy ezt a feltétel nélküli szeretet állapotát. Milyen más utak lehetnek még vajon?
Gyanítom én még pár ismerősömről hogy karmikus a kapcsolat és szerintem ez olyan, hogy két síkon zajlik a kommunikáció emberek között, (mint volt az Arany iránytű c. filmben, hogy a testen kívül van a lélek egy állat formájában és azok is külön játszmáznak egymással, míg a gazdáik csak beszélgetnek a felszínen) szóval mikor két ember már ismeri egymást előző életből, akkor a lelkeik mintha örülnének egymásnak a találkozáskor, ez mintha a szemeikben látszódna is. Nem így van? Meg persze jobban meg is nyílnak a másiknak.