Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
miaszösz képe
Én is erre szeretnék választ kapni!
2009. december 12. szombat, 3:39 | miaszösz   Előzmény

Sziasztok!

Szeretnék már én is választ kapni erre a karmikus dologra, meg a karmikus kapcsolatokra. Valóban jó lenne már TISZTÁN LÁTNI ebben a témában.
Egyfelöl azt érzem, hogy ez a karmikus kapcsolat valami különleges dolog, most már szinte úgy van emlegetve, mint a nagy Ő az életünkbe.
Másfelöl meg azt az információt hallom, kapom, olvasom, hogy minden kapcsolatunk karmikus. NEM CSAK A SZERELMI KAPCSOLATAINK!
Mert ugye, mi az esélye annak, hogy két ember találkozik???? És ebbe tényleg gondoljunk már bele egy kicsit........
Mondok egy példát hátha így jobban el tudom mondani amit szeretnék.
pl.: Én ha mondjuk már 90 éves vagyok és épp meghalni "készülök", miért nem találkoztam még Frank Davis -szel Minnesota-ból aki lótenyésztő volt , és ő miért nem találkozott még Fehér Annával Pécsről?
Szerintem: Mert nincs karmikus kapcsolatuk egymással. De nem kell ennyire messzire menni, mert ez természetesen légből kapott volt. Budapesten ma jelenleg 2 millió ember él. Életem során vajon mindegyikkel fogok találkozni, mert mondjuk ők közel vannak hozzám? Persze hogy nem!!!
Mi is az a karma? Az amiért itt vagyok! A földön. Akkor mi is az a karmikus kapcsolat?
Karmikus kapcsolatom (volt) van (és lehet) bárkivel akivel életem során találkozok és kap(o)csolat alakul ki. Nem? Részemről ez már csak egy következtetés, ami lehet hogy rossz, de gondolkodó ember révén, mit van mit tenni!! És ha már szójátéknál tartunk kapocs-kapcsolat.
Lehet az egy erős kapocs, lehet gyenge, lehet vastag, lehet vékony, sokféle lehet.
Szerintem minden egyes emberrel akivel bármilyen kapcsolat kialakult (mi ketten alakítottuk ki) köze van a karmánkhoz (amiért itt vagyunk most ebben a létezésben a földön), számomra innen már egyenesen adódik, hogy a kapcsolatot és a karmát össze lehet hozni és azt mondani: KARMIKUS KAPCSOLAT

ui.: szerintem túl van misztifikálva a kifejezés, hogy KARMIKUS KAPCSOLAT

Ti mit gondoltok erről?

Kriszti