Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
kétéltű
2009. december 11. péntek, 16:00 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ha netán arra gondoltál, hogy én jelentkezem be időnként más néven, az azért van ill. volt - de ezt nyiltan meg is irtam - mert a laptopon beszedtem egy virust, ami lenyelte az addig felvitt jelszavaimat és csak úgy tudtam újra bejelentkezni, ha csináltam egy új accountot, aminek már nem nyelte el a jelszavát.
Azóta újra tudtam installáltatni a laptopomat, így az otthoni accountom "eltűnt", mert már tudom használni az eredetit.
Egyébiránt ez a kizárom, bezárom játék egy nagyon érzékeny valami. Először is az ember egy idő után kizárhatja akár magát is, mivel a szolgáltatók állandóan módosítják az IP tartományokat . Mi informatikát szolgáltatunk és előfordult, hogy emiatt sikerült magunkat és a számunkra fontosakat is mind kizárni. Ezen kivül pedig cégek esetében bizony van olyan, hogy többen is leveleznek egy fórumon - adott esetben egymásról nem is tudva - és kizárhatod az egyik miatt a másikat. Ez is előfordult már nálunk, különösen, hogy 4 cég és több intézmény is van a szerverünkön.
Én nem ebben látom a megoldást, hanem abban, amiben más blogoló szájtok is. Hozzászólni, blogot nyitni csak bejelentkezőnek lehet, így egyszerűen kigyomlálhatod az accountját anélkül, hogy sokat tűzfalaznál.

Üdv!
Hédi