Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szülők
2009. december 11. péntek, 10:29 | Bochecha   Előzmény

Szia Jagu!

Azt hiszem, elég sokat témáztunk már ezen a Démon szülőkben...

Nálam közben elég érdekes tanítások jöttek be, gondoltam, leírom, hátha segít. :)

Egyrészt, van egy nagyon jó mondás: a csirke nem szereti, ha a tojás tanítja... :)
Lehetsz negyvenes, a Szüleid valószínűleg akkor is úgy fognak Rád tekinteni, hogy Nekik 'kell' tanítaniuk Téged.
Az egész mögött az áll, hogy Ők 'régi energiások', míg mi 'új energiások' vagyunk. Úgy is mondhatnám, hogy Ők az agyukkal gondolkodnak, mi meg jó esetben a szívünkkel. Náluk az volt az elfogadott, hogy senki nem 'lóg ki', Ők ebben szocializálódtak, míg nekünk az lenne a feladatunk, hogy lepakoljunk magunkról mindenféle elvárást, és vállaljuk a 'vagyok, aki vagyok'-ot...
Van annak is értelme, hogy Ők ott állnak egy helyben- ez a 'stabil pont', amihez viszonyíthatjuk a saját fejlődésünket. És ennyi, a múlt a múlt, de most a jelenben vagy, és teremted a jövőt!
Ha nem tudsz 'mit kezdeni velük', csak próbáld meg kinyitni a szívedet feléjük- tudom, ez nagyon-nagyon nehéz, de ez az egyetlen dolog, amivel segíthetsz Nekik, és Magadnak is.
Így tudod, hogy Te mindent megtettél. Szerintem. :)

Én is próbáltam évekig felnyitni Apám szemét, és persze csak azt értem el, hogy még nagyobb kérdőjelek lettek benne velem kapcsolatban. Aztán rájöttem, hogy az egyetlen út az, ha éreztetem Vele, hogy megbocsájtottam mindenért (nem két soros volt a lista... :) ), szeretem, és elfogadom. Azóta valami kommunikáció-féle elindult.
Az Ő el nem fogadását én is folytattam azzal, hogy meg akartam változtatni...

Anyukáddal kapcsolatban meg szerintem legyél türelmes, ne várd az, hogy éri egy élmény, és teljesen megváltozik minden. Ez még csak a kezdet, az első szárnypróbálgatások...

Na, most ennyi jött!
szeretettel: Zsani