Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Teljesen O.K, Hédi
2009. december 09. szerda, 16:45 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Az a fontos, hogy működjön. Mindegy milyen módszer és honnan származik, csak működjön. Mindegyiket arra kell használni, amire jó. És persze egy recept nem működik mindenkinél.

Nekem annál sokkal nagyobb szerencsém van, minthogy a tankönyvi NLP-t kapjam. Egy barátom kifordította az egész NLP-t a saját szája íze szerint, és ő azt mondja, hogy azzal kell foglalkozni, amit szeretnénk. Azért, hogy ne süppedjen bele az egyébként is slamasztikában lévő páciens a saját dagonyájába, előbb a jó érzéseket kell feltuningolni. Ha a jó érzések mondjuk úgy 100-ason vannak, akkor azzal nem szabad nekiesni 500-as problémának, nem lesz meg a megoldás. Addig kell tuningolni a jó érzéseket, amíg 700-800-as szintre nem érnek, mert akkor az 500-as probléma már kicsinek fog tűnni és megoldhatóvá válik. Jó, nem? Nálam működött.

Egyre inkább hajlok arra, hogy a mikrovilág, bacik, vírusok, gombák, és a működési anomáliák mindegyike lecke. Ha megoldjuk, többet nem jelentkeznek. Nem elég egy külső energetikai megoldás, tudati megoldásra van szükség.

Minden a tudat, semmi más. Így már minden szabadon formázhatóvá válik. Szerintem most erre gyúrunk.

Üdv:
Karmatörlő