Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Erika, még előfordul,
2009. december 09. szerda, 14:02 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

hogy hazudok magamnak, mások felé inkább elhallgatok dolgokat, a direkt becsapásokról már nagyon régen leszoktam. (Az amikor azt mondom a gyerkőcnek, hogy a Mikulás hozta a csomagot, az nem tudom hová tegyem, még boldog ettől, ennyit elviselek.)

Ezt a fajta eszköztáramat évekig edzettem, azért vagyok benne ilyen penge. Képzelheted micsoda hazugságdzsungelt kellett kiirtanom magamból!
Azt is tudom, hogy ez a kínzó problémáink megoldásának az egyik alapja.

Megpiszkáltalak?
Szándékos volt.
Ha tudsz olvasni a tükörben, akkor az nagyon sokat segít, segítségnek kaptuk, csak rendszeresen figyelmen kívül hagyjuk.

Őszinte nőci vagy, már csak azt a lépést kell megtenned, hogy az önámításaid, elhallgatásaid mögé is nézz.

Elárulom, hogy ezek mögött nincs semmi különös, néhány feloldatlan trauma az egész, ilyeneket az emberek hajlamosak egész életükben őrizgetni. Kimondhatatlanul tudnak fájni.
Nem állítom, hogy könnyű, mert azért vannak még mindig bevésődve az önsorsrontó, a teljesség útjában álló téveszmék és rutinok, mert nem tudtuk megoldani ezeket anno, és szépen betemettük. Ki kell ásni, mostmár nagylány vagy, sokat tanultál, meg fogod tudni oldani.

Nagyon sokáig, vagy két évig NLP-vel szálanként haladtam a traumákkal. Az is kiderült, hogy az NLP-nek és a traumaoldásnak van más és sokkal gyorsabb módja is. A Nelson biorezonanciás készülékkel ezek a traumák úgy is feloldhatók, hogy nem is tudjuk, hogy mi volt az, megadja az időszakot és a trauma jellegét, férfiakkal vagy nőkkel kapcsolatos, de ha nem jössz rá, akkor is kisimul a világ. Egy idő után kiderülnek, de akkor már nem fájnak, már nyugodtan lehet emlékezni a legkínosabb, legfájóbb ügyekre is.

Azért találkozom mostanában a hazugság témakörével, mert az, ami most van terítéken, az az időszak tele van vele. Naponta többször is telefonálok segítségért, belepiszkáltam és ömlik rám, nem mindegyikkel tudom, mit csináljak.

Ezt a egészet csak azért kellett végigcsinálnom, mert nekem is itt az üzenet, ugyanaz mint neked: régen volt, nagy vagyok már, meg fogom tudni oldani, csak bátran szedjem elő, nem vagyok már gyerek. Amíg ki nem ásom, itt lesz, és nem itt van a helye, hanem a múltban. Csak ártok vele, ha ezt a lépést nem teszem meg.

Az összes találkozást itt tükörnek használom, akkor is, ha nem írom le, hogy nekem mi volt belőle a lecke.

:)