Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Sziasztok! Ezt a történetet már régen meg akartam osztani,de ugy
2009. december 09. szerda, 13:08 | u.erika

Sziasztok!

Ezt a történetet már régen meg akartam osztani,de ugy érzem most van itt az ideje amikor minden letisztult már.

Volt egy barátnöm akit egy ezetorikus tanfolyamon ismertem meg.Nos ugy tünt hogy nagyon sokat tud....!Nagy tervei voltak,és nagyon söt túl szorgalmasan fejlsztette magát.Látta elöre a balaseteket,katasztrófákat,nemi eröszakot,mindenkiröl tudni vélt mindent.Gyakran nagyon ki volt készülve a sok szerencsétlenség elöre meglátásában, azt nem tudta pontosan hogy mikor és pontosan hol lesz a pl.autobaleset.Figyelmeztessen valakit?De ki?Hol?

Egyébként gyanus volt számomra hogy miért csak a negativ eseményeket érzi meg elöre,ha egyáltalán valós dolgokat lát...!?

Aztán egyszer csak kibujt a szög a zsákból!Kiderült hogy évek óta már keményen füvezik!;) Na akkor letisztult minden!

Szólni akartam a tanfolyam vezetöjének erröl a dologról,de nem volt rá alkalmam.

Most egy év után taggyülés volt ahol beszélhettem a tanárral,és elondta hogy a B... teljeden megbolondult....!mindenkit feljelentget,a kislánya már nem nála van,stb.Valakit pl.azért jelentett fel gyerekgyilkosságért mert látta hogy elözö életében megölte a lányát...!

Teljesen ledöbbentett a dolog!Azért azt nem gondoltam volna hogy ilyen hamar eddig fajulhat!Azt sem hogy így eldurvul a helyzet!

Ebböl azt tanultam hogy aki csak a rosszat látja meg az eleve gyanus!Hogy a kábitószerek használatával fals érzeteid lesznek!Hogy aki ugy akar másoknak ,,segíteni"hogy a saját egóját és pénztárcáját hizlalja,és nem árad belöle a szeretet!Gyakran hangzik el az ,,ÈN megmondtam!"!

Ez mind gyanura adhat okot hogy most nem egy zsenivel,hanem egy örültel állunk szemben!;)

Szerettem volna segíteni,akkor nem volt rá alkalmam hogy elejét vegyük a dolgoknak.Ugy látszik ennek igy kellett lennie....!

Szeretettel:Erika