Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szorongás
2009. december 05. szombat, 19:24 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Megláttam ezt a témát, és úgy érzem, hozzá kell szólnom, mert most jövök ki egy ilyenből, és pontosan tudom, miről van szó.
Az életem teljesen jól ment, élveztem, élvezem amit csinálok, jól teltek a napjaim, a renszeres meditáció és az önmagammal való foglalkozás megtérülni látszott a mindennapjaimban. Persze az életben sok a probléma amivel meg kellett küzdenem (első halálélmény a családban, a nagymamám... és a tudat, hogy nemsokára végleg elköltözöm itthonról és önálló életet kezdek az új lakásomban) De ezektől függetlenül, úgy éreztem, minden jól halad, és hogy megbirkózok ezekkel, ahogy eddig is mindennel.
A semmiből egyszer csak iszonyatos tüneteim lettek, egy hét folyamatos szédelgés, amit egy olyan érzés kísért, mindha egy teljesen illuzórikus, valótlan világban élnék. Minden olyan más lett, megváltozott a valóság és a körülöttem lévő világ. Ez elmúlt egy két napra, és jöttek ilyen rohamok. Kiesések a tudatomból, mellkasi fájdalom, borzasztó szédülések. A pokol volt maga. Eleinte teljesen tehetetlen voltam, és rémült. Megváltozott a fizikai valóság körülöttem, az ágy hullámzott alattam, folyamatosan kiestem a tudatomból... Soha nem gondoltam volna, hogy léteznek ilyen érzések, és hogy velem ilyesmi megtörténhet, azt hittem ura vagyok magamnak, és meg tudok küzdeni mindennel. Bármilyen betegségem volt eddig, mindig tudtam, hogy mi váltotta ki azt, milyen lelki terület, mit rontottam el. Ezúttal nem. Teljesen tehetetlenül néztem, mi történik velem és körülöttem.

Tanácsok:
A The Secret filmet ekkor vettem meg, és folyamatosan alkalmaztam, többször meg is néztem.
Minden reggel és éjjel leírtam, meg amikor épp rámjött, hogy miért vagyok hálás az életemben, mik a jó dolgok, kiket szeretek.
Az egészség szeretetére gondoltam, a betegség gyűlölete nem vezet sehová. Elképzeltem, hogy milyen volt amikor teljesen egészséges és harmonikus voltam. Ezt az érzést valóban újra átéltem, és elképzeltem, hogy már most egészséges vagyok.
Csak olyan dolgokat csináltam ami örömet okoz nekem. Igyekszem minél több olyan dolgot csinálni, ami jókedvet csinál nekem.
Rengeteg pozitív gondolkodást serkentő videót néztem éjjel a youtube on pl Lisa Nichols beszédei és előadásai
pl. Morecombe and Wise videói :D nagyon aranyosak

Csak az egészségre hálára és arra összpontosítani, hogy HIGYJEK MAGAMBAN. Ahhoz hogy higyjek a gyógyulásomban, el kell hinnem, tudnom, kell, hogy KÉPES VAGYOK RÁ. Meg kell győznöm magam, és megingathatatlan hitre kellett szert tennem.
Tudnom kell, hogy SIKERÜLNI FOG.
Folyamatosan tudatosan kell figyelni rá, hogy minél több örömöt, hálát és egészséget vonzzak be a napomba.
Tényleg hinni kell, mert az életem múlik rajta!
Szép kis lecke, mondhatom!
Egy hónap volt az életemből ez a pokol, hála Istennek és az égieknek, hogy egyre jobban vagyok. A gyógyulás útjára léptem, és tudom, hogy már csak icipici hiányzik, és elmondhatom, hogy 100%-os vagyok újra, sőt, még több, akár 150%-200% lettem. Mert megtanultam HINNI MAGAMBAN!

Ezeket tanácsolom azoknak akik ebben szenvednek, és keresik a kiutat:
Sok sok szeretettel küldöm mindezt. Ez az egész nem tudom miért történt velem, és mi válthatta ki belőlem, lehet, hogy azt akarta megtanítani, hogy higyjek magamban. Arra is gondoltam, a spirituális út következménye valami módon. Mintha a sok tudatalatti irracionális félelem így távozott volna belőlem.

Neked, kedves sorstársam, mit tanít ez az egész? Hogyan válsz jobb emberré ezekkel a tapasztalatokkal? Amikor egy év múlva visszagondolsz erre, akkor mi lesz az, ami miatt hálás leszel, hogy mindezt átélted? Mennyire leszel büszke Önmagadra, amikor (hamarosan) elmondhatod, hogy önerőből, a saját hiteddel meggyógyítottad Magad? Te mit kaptál? Te mit választassz? Egészség vagy betegség? Csak rajtad múlik, és a hited erejében!
Neked sikerülni fog, tudom. Már csak neked kell tudnod!

Szakirodalom:
Kassai Csilla: 5ről 6ra
Lisa Nichols: No matter what!
film: The Secret

SOK SZERETETTEL írtam neked:
Judit