Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
szerintem ez nem az állatok "bosszúja"
2009. december 04. péntek, 10:15 | GINTLI MARIANNA

Kedves Mindenki,
Szerintem ez egyáltalán nem az állatok bosszúja! Miért lenne az egész testfelépítésünk ( emésztőrendszer, fogak ) vegyes táplálkozásra megteremtve, ha egyszer nem szabadna húst fogyasztanunk. Ezen kívűl már egy csomószor bebizonyították, hogy bizonyos "dolgokra" az állati eredetű ételekből is szükségünk van...( az ősember miért nem kapott mammutkórt? ) Másrészt akkor a növények is lázadhatnának, ugyanis sok ember szerint ők is érző lények és lelkük van...akkor meg miért kéne őket másképp kezelni ebből a szempontból, mint az állatokat. Valamint még egy észrevétel a bosszúhoz...kisiskolás korunk óta tanuljuk környezetből, hogy létezik tápláléklánc...minden faj csemegéül szolgál valamely állatnak...nem azért eszem meg az állatot mert én különbb vagyok nála, hanem azért mert éhes vagyok, van fogam és már ősidők óta táplálék a hús. Azzal egyet értek, hogy nem kéne kínozni az állatokat.
A másik dolog, hogy akár más "gonosz " emberek által, akár fentről "jött" a vírus, akkor is Isten akarata, mert valamit meg kell tanulnunk ebből, illetve valamivel rászolgáltunk az ilyen irányú tapasztalatok megszerzésére. Én inkább arra gondolok, hogy azért "állatos" vírusokat kapunk, mert mi magunk is lassan állatok leszünk. ilyen formán nem állatról emberre, hanem állatról állatra terjed még mindig...Semmi esetre sem szabad csodálkozni ezeken a dolgokon, hisz minden lázad, mocorog, készülődik....2012...és igen, a mi feladatunk, hogy próbáljunk emberek maradni, és szeretet lakjon a szívűnkben, és ezt terjeszteni kell, hogy közös erővel megmentsük a Földet...
TErmészetesen én is emberből vagyok és néha rámtör a félsz, hogy mi lesz ha...de sem meditációval, sem sehogy nem is megyek tovább a gondolataimban...minden úgy lesz ahogy lennie kell, ha nekem el kell mennem ezzel a vírussal, akkor akár oltatok, akár nem, megyek haza(?), ha meg még van dolgom itt , akkor úgy is maradok.
Az Ég óvjon meg benneteket és családotokat!
további szép napot
Jégcsapretek