Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Szia Plastikman!
2009. december 02. szerda, 0:57 | u.erika   Előzmény

Elöször azt gondoltam megmagyarázom....!De!Aki ismert minket az nem soha nem tenne fel ilyen kérdéseket.Ezért furcsa a számomra amiket felhoztál hiszen most hallok ilyet elöször!

Miért olyan hihetetlen hogy valaki tökéletes kapcsolatban volt az apjával?Persze az apának szigorunak kell lennie....!?Belátom hogy akkor mégsem volt az,mert nem volt szigorú.Az anya feladata hogy szeressen az apa feladata hogy neveljen.Ez igaz!De én mégis ezt választottam!

Hogy nekem volt a legszeretöbb apám annak nagy ára volt!Mégpedig az hogy öt egész gyerekkorában verte a szadista apja.Akkor megfogadta hogy ö soha nem lesz ilyen!A válást nem is érzékeltem,hiszen akkor lehettem az apámmal amikor csak akartam.Nem volt óranézés:))olyan munkát végzett,ahol vele lehettem,és soha nem volt olyan hogy most olyan helyre megy ahová nem kísérhetem el.

Plastikman ha Te is apa vagy miért nem hiszel az apa gyerek jó viszonyába?Akkor magadról sem tudod elképzelni hogy lehet ilyen?Nem igyekezni kell csak add önmagad,hiszen a gyerek maga válsztja a szüleit és még az is meglehet hogy olyannak akar amilyen vagy!Hidd el egy gyerek megérzi ki az aki szereti,és ezalól én sem voltam kivétel!

Amikor elváltak nem volt olyan érzésem hogy nincs apám,hiszen ott volt amikor én akartam!

Igen!Sérültem amikor meghalt 24 éves koromban,de ettöl erösebb is lettem mert ennél nagyobb veszteség már soha nem érhet!

Abban igazad van hogy a férfiakhoz is így viszonyulok,de azért mert igy jó nekem!Megszoktam a szabadságot,és nem vágyom a korlátok közzé!Próbáltam már de nem jött be!

Tudom hogy ez nem normális,de hát nem vagyunk egyformák!Különbözöek vagyunk,más más igényekkel.De fel kell ismernem hogy ki vagyok,és mit akarok!Ha vállalom önmagam kilógok a sorból.Céltáblává válok.Ennek ez az ára!

Nem vettem semmit kötekedésnek,elöfordult már hogy rámadtak egy jelmezt és ahhoz szóltak.:)))

Szeretettel:Erika