Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Szia Hédi
2009. december 01. kedd, 0:20 | u.erika   Előzmény

Honnan ez a sülve föve sületlenség?:) Pontosan az apám tanított meg hogyan lehet távolról is szeretni...!(fizikailag is)Amikor nem fogom a kezét hagyom had botladozzon,csak figyelem és ott vagyok ha szükség van rám.Az apám soha nem lógott a nyakamon!Soha nem érdeklödött,de mindig érdeklödve hallgatta ha mondtam magamról valamit.Az volt a nevelési mottója hogy:Nem szólok bele az életébe. Egyszer sem mondott olyat hogy mit kellene csinálnom!Jó azt hogy ha kapok valamit azt meg kell köszönni.:) Töle tanulhattam meg hogy mit jelent a szabad akarat,amit én is tiszteletben tartok.

Hédi!Nincs miért elengedjen hiszen pontosan ez az hogy szabad voltam,5 éves korom óta én mentem látogatni az apámat amikor elváltak a szüleim.Akkor amikor én akartam!Ha egy hónapig nem kerestem, nem kérdezte hogy miért?

Szerintem így már érthetöbb voltam;))

Nos ha az apám ,,elnemengedését"tartod oknak hogy miért nem talátam még olyan párt mint ö akkor nem jól jött az elözö hozzászólásomból a mondanivalóm,hiszen mindent mult idöben írtam nem véletlenül.....

Üdv:Erika