Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
test&én
2009. november 30. hétfő, 8:16 | u.erika

Szia Sanyi!

Nem ám ebböl az következik hogy valami fakír mutatvánnyal lepsz meg bennünket!;) Szerintem ugyanezt a technkiát alkalmazzák.

Most talán irígy vagyok,mert én erre az érzésre hajtok nap mint nap mert TUDOM hogy létezik csak nekem még nem sikerült ilyen mélységben megtapasztalnom.Legalábbis a mostani életemben még nem...!Pedig TUDOM!....és folyton keresem.

Mozgás,futás közben gondolok arra hogy a testem az ÈN tulajdonom,és azt csinálok vele amit ÈN akarok.Csak akkor vagyok fáradt,és az érzés hogy nehéz amikor a testem veszi át az írányítást.

Èn itt ,,gyötröm magam" ezen dolgozom már mióta,Te pedig csak ülsz kényelmesen eszegetsz,és egyszer csak jön amiért én futok szószerint! :))))

Egyszer mozgás(sport) közben mentem át transzba,és soha elötte sem azóta nem volt még akkora óriási élményem! Késöbb is szerettem volna még átélni de nem jött össze....de nem fogom feladni,mert már belekóstoltam és azóta erre vágyom!Ha nekem a juhtúros kiflitöl jött volna EZ az érzés:) akkor nem lennék hajlandó mást enni!:))

Nem sokan értik a humoromat,ezért most szólok elöre hogy amiket fent leírtam semmi bántó vagy sértö szándékot nem takar.Remélem nem is ezt a hatást váltottam ki!

Üdv:Erika