Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Tatoo, anyajegy
2009. november 29. vasárnap, 0:57 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Anyajegyem van több is, érdekes, hogy pont ellentétesen vannak rajtam, mint Anyun, de a hely ugyanaz. Valamint Apu két anyajegyét pontosan egy helyen örököltem.

Ja, én annyit hallottam, akinek a füle hátsó részén van anyajegye, az boszorkány. Nekem van ott egy, ezért szólt nekem egy kolleginám, bizti "Banya" vagyok :).

A tetkókról annyit, nekem is van a bal bokámon egy szárnyas manólány felvarrva, változást nem hozott (leglábbis nem vettem észre).
Emlékül tetotváltattam, mikor a legjobb barátom meghalt, mivel együtt néztük a tetkós magazinokat, ő egy sárkányt választott magának, akkor fel is varratta, a manólányra mondta, hogy ez olyan mint én, ezt tudná elképzelni rajtam. Mikor meghalt, akkor döntöttem úgy, hogy felvarratom. (bár lehet az Ikrek képletem miatt nem történt semmi extra)

Peti, ajánlom a figyelmedbe a Discoveryn a tattoo magazinokat (LA Ink), ott segíthet elfogadni a tényt, a tetováltak is emberek. :)
Nagyon jó a műsor, szeretem a tetkókat, szeretnék még én is, egy Tarát, Főnixet, japán aranyhalat és egy sárkányt. Mi lesz belőle? Majd meglátjuk.

A szimbólumokról annyit tudok mondani, hogy az egyik Reiki tanár ismerősöm tetkója egy reiki szimbólum, azt hiszem, még nem is nagyon tudta, mi is az, mikor megcsináltatta, ma már tanítja :)

Üdv mindenkinek,

Anita