Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Tetoválás
2009. november 28. szombat, 12:25 | Bochecha

A szimbólumoknak szerintem mindenképpen van hatása. Pláne, ha az ember a bőrén hordozza...

Elég fiatalon volt valami alkalom, amikor magamra raktam egy lemosható, aranyos kisördögöt- akkor még eszembe sem jutott, hogy ennek milyen hatása lehet. Másnap gondoltam újra, hogy hogyan is viselkedtem, amikor rajtam volt a minta. Szerintem kitaláljátok.
Igen, mint akibe belebújt a kisördög. :) Aztán muszáj volt visszaigazolásként kipróbálnom a kisangyalt is. :)

Aztán a másik dolog, kb. 14 évesen kitaláltam, hogy én szeretnék tetoválást. Megbeszéltem magammal, hogy ha 5 év múlva még mindig akarom, akkor megcsináltatom. Akartam.
Bár volt egy pár ötletem, hogy mit, meg hova, a tetoválóművész ismerősöm lebeszélt róla, és rajzolt nekem egy egyedi mintát.
Nagy szerencsém volt ilyen szempontból, mert most már biztosan bánnám, ha valami olyan mellett döntök, amit én akkor választottam volna....

Motiváció: lázadás, demonstrálni, hogy 'hű, de különleges vagyok'... :)

Szerencsére nem bántam meg, nagyon szépen megcsinálta a srác, és az is előny, hogy olyan helyen van, hogy ha akarom látszik, ha akarom, nem. Pl. a karomra soha nem rakattam volna.

Anyajegyek: hallottam egy olyan verziót, miszerint az anyajegyek olyan helyeken vannak az ember testén, ahova valamelyik előző életében sebet kapott. Nem tudom, ennek mennyi a valóságtartalma...

szeretettel: Zsani/ Bochecha