Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nem hinném, hogy a szülők az egyetlen okok
2009. november 27. péntek, 15:26 | Bizonytalan (útkereső)

A gyerekek asztráltestét a szülők hozzák létre, és a gyerekkori fejlődésben a szülők tükrében nőnek fel a gyerekek és az, ami számít. Mindenki valamilyen családi aurában nő fel. Csakhogy az inkarnációink során felváltva voltunk már nők és férfiak is, hogy megtapasztaljuk mindkét oldalt. Sokkal több tapasztalatunk van mindkét oldalról, minthogy az aktuális szüleink legyenek a mintának az egyetlen forrásai.

Egy ismerősöm apai dédapjára hajaz, a szülők és az a nevelés, amiben részesítették fiukat tökéletesen különbözik a felmenő sajátos életmódjától és szemléletmódjától. Mondhatni kevéssé civilizált, az ösztönök megélésére épül a dédapai vonal, a szülők rendkívül intellektuálisak és civilizáltak. Az édesapa az a típus, aki csak tiszta zsebkendőbe onanizál, a fiú inkább olyan, mint Hrabal, aki bevallja, hogy néhány percnyi aktus után a konyharuhába törölte a micsodáját.

Sokfélék a férfiak, az alma és a fa távolságának megítéléséhez vagy a fajta meghatározásához nem biztos, hogy csak egyetlen generációt kell nézni.