Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A megismerés gyorsasága és eredményessége elsősorban a hozzáállá
2008. november 03. hétfő, 10:50 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Saját tapasztalatomból biztosan állíthatom, hogy belátható időn belül meg tudjuk ismerni magunkat, akár teljesen is! Nem igaz az a mondás, hogy "Az önmegismerés egy véget nem érő utazás!" - csak akinek nagyon sokáig tart, mert olyan lassan halad vele, annak tűnik végtelennek.

A megismerés gyorsasága és eredményessége

  1. elsősorban a hozzáállástól függ, vagyis hogy mennyire akarjuk igazán megismerni a legmélyebb, és olykor a legfájóbb tudattartalmainkat?! Mit vagyunk hajlandóak feláldozni az igazság oltárán? Választjuk-e az igaz életet, az addig megszokott kényelmes, biztonság-érzetet adó illúziók helyett?
  2. másodsorban az alkalmazott módszerektől, gyakorlatoktól függ, hiszen az életbeli utazásaink is gyorsabbak, ha nem gyalog vagy kerékpárral haladunk, hanem autóval vagy repülővel!

Az első feltétel úgy tűnhet hogy adott, a változásra senkit sem lehet rákényszeríteni. Kívülről nem is, de aki felismeri, hogy a saját belső félelmei és gátlásai akadályozzák meg a jótékony változásban, az a szabad akaratát itt maximálisan használhatja, és képes lesz feldolgozni, eltávolítani ezeket a tudatlan akadályokat!

Vagyis, a megfelelő módszer alkalmazásával minden elérhető!

A Sirály önismereti tanfolyam anyagában megtalálható mindaz, amit az önmagunk felszabadításához, szellemi felemelkedéséhez tudnunk kell! Aki legalább az első 6 csomagig elsajátította és alkalmazza az önismereti, önfejlesztő technikákat, az azt tapasztalja, hogy kinyílt a világlátása, tudatosabbá vált, megtalálja a helyes utat, felelősségteljes döntéseket tud hozni.

Az elmúlt 15 évben nem tapasztaltam még olyan lelki vagy élet-beli problémát, amit ne tudtam volna megoldani ezen módszerek segítségével. Ezért merem ajánlani bátran Neked, hogyindulj el az önismereti út ezen tudatos ösvényén!