Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Az Illetékes Elvtárs én vagyok.
2009. november 24. kedd, 23:38 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Igen, olvasom. : ))

1. Kedvencek
Elnézést, hogy oly hirtelen, bejelentés nélkül levettem a Kedvenceket! Az ok: Munkába állítottam a Követés nevezetű szolgáltatást, amely nem csak listába gyűjti a kijelölt tartalmakat, de ha úgy állítod be, akkor értesítést is küld emailben, amikor új hozzászólás érkezik a tartalomhoz.

Gondoltam, ez több, kényelmesebb funkciót tartalmaz, inkább ebbe gyűljenek a bejegyzések!

Most visszakapcsoltam a Kedvenceket. Használjátok mindkettőt, aztán megszavaztatjuk, hogy maradjon-e a Kedvencek, vagy elég a Követés is?

2. Keresés
A most használatos Kereső, a Google egy speciális szolgáltatása, amely csak ezen weboldal tartalmában keres, nem az egész weben!
Régebben a weboldal saját keresője ment, de annak a találati eredményeivel nem voltam elégedett, ezért tértem át a Google-ra.

Most kiteszem csak erre a lapra a másikat is, "Saját kereső" névvel, akinek van kedve, tesztelje, hogy melyikkel ér el jobb találati eredményeket.

3. Elrejtés
Úgy tudom, meg lehetne oldani az elrejtés funkciót, de ezzel még nem értek egyet. Egyrészt, ha valaki zavar, akkor azt először magadban próbáld meg elfogadni, ne zárd ki a tapasztalásodból!

Másrészt, ha valaki nem csak Téged zavar, hanem a weboldal működését, minőségét rontja, akkor arról szóljatok, hogy figyelmeztethessem, majd ha továbbra sem veszi észre magát, akkor kitiltom.
Ilyenek már voltak, vannak és lesznek is. - gondolom

Ez így megfelelne?

Létezik olyan webes megoldás is, hogy fel lehet jelenteni, ha valaki garázdálkodik, vagy a hozzászólását lepontozni. Ezeket egyelőre túl durva eszköznek érzem ide, ezért nem használom.

De nyitott vagyok ebben a témában, én is azt szeretném, ha az értelmes, aktív tagok jól éreznék magukat, szívesen ide járnátok blogolni, kérdezni, tanácsot adni!