Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A tapasztalataim.
2008. október 30. csütörtök, 6:09 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Sanyi.

A családom tényleg fantasztikus. Tulajdonképpen eleinte ezért is nem értettem, hogy megy nekem ez a kettőség.?.De a személyiségem sokat változott.Ami szomorú, de tény, hogy a szülők elvesztése indította el a folyamatot./ Apósom, aztán az anyukám./.Utána jött, nagyon sok elengedés, önismereti munka , ahogy írtad .Amit én nagyrészt egyedúl vittem végíg. Volt egy-két tanfolyam, de főleg könyvek. Pl. elsőként a Mérgező szülők..Önismereti könyvek..pszichológia. Közeli ismerőseim csodálkoznak ezen, hogy más több alkalommal kell, hogy menjen terápiára, most akár önismereti tanfolyamról beszélünk/amit te is tanítasz/ vagy Hellinger módszer stb. Nekem , meg ez gyakorlatilag őnerőből, oldódik.
Ami azért így nyilván nem teljesen igaz, mert egy tanfolyamon rögtön kiderűlne, hogy még mennyi gátlás van bennem.De nyilván, rövid idő alatt óriási a fejlődés, azért azt látom,és látják mások is.
Lenne még sok kérdésem, de most az idén legalábbis, már nem fér bele, hogy tanfolyamot kezdjek, bár majd szeretnék..Lehetne tőled még kérdezni, más formában.? Már ugy értem, hogy nem jelenik meg itt az oldalon.
Válaszod előre is köszönöm.