Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Minden ember az egység része, és szinte nincs olyan ember aki ne
2009. november 21. szombat, 18:45 | Kassay Noémi

Sziasztok

Egyszer én már ezzel a témával kapcsolatosan leírtam a véleményem, és most hogy vissza kerestem ezt a hozzászólásomat, most vettem észre, hogy Kirsikka kérdezett egy- két dolgot, mert nem nagyon értette.
A zárójelekkel megpróbálom érthetőbbé tenni, bár azt hiszem csak annyi a gond, hogy nem szóltam, hogy én analógiákban gondolkozom.

,,Minden ember az egység része, és szinte nincs olyan ember aki ne fordulna ez ellen az egység ellen.
A földünk, az univerzum szenved. Mi emberek fordultunk ellene, ő pedig tehetetlen velünk szemben, ahogy mi is a rákos sejtekkel szemben" (Csak olyan megoldást talált, hogy ki kell hogy pusztítson minket,
mert belepusztulunk ha nem tudunk változtatni).
,,Nincs korlátunk (gátlástalanul kiirtjuk az őserdőket, tönkre tesszük a vizet, stb..) , és nem vagyunk hajlandóak bevallani, hogy legyőztek bennünket" (A rákos sejtek csak szembesítenek azzal amit teszünk, mert őt sem lehet korlátok közé szorítani csak ha valami óriási változáson megyünk át).
,,A rák mindig valamilyen el nem fogadott helyzetet, állapotot jelez.(pl:semmi kedvem tovább tanulni, de a szüleim miatt mégis megteszem)
Ezért tud meggyógyulni az, aki mindent felborít és szinte mindennek hátat fordít, hogy új életet kezdjen."

Még talán annyival kiegészíteném, hogy szerintem ahhoz, hogy végleg megtaláljuk az ellenszerét, nekünk kell megváltozni, és akkor majd a föld sem fog védekezni.

Noa