Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kiegészíteném amit írtam
2009. november 21. szombat, 18:37 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Én is úgy értettem, mint aki utánam írta, hogy a veleszületett betegség az karmikus jellegű, míg ha egy gyermek megbetegszik 7 éves korig, az az anyának szól, akivel össze vagyunk kötve jó erősen, míg élünk. Az előző életből hozott 'saját nehezítések' általában nem a rákos megbetegedések, hanem vakság, Dawn-kór, meg ilyesmik - szerintem. Amik valóban gyógyíthatatlanok. De ami gyógyítható, az már itteni történet nálam. Amin változtathatsz ebben az életedben, az erre az életedre szól. Amin nem, az is erre szól, de az viszont oka egy előző életednek. Én így hiszem, de persze mindent pontosan megtudunk, ha 'hazamentünk'. ;)
Egy szó, mint száz, én abban hiszek, hogy ami ebben az életben alakul ki betegség, az gyógyítható kell legyen. Nem számít ide a balesetben szerzett vakság sem pl, az karmácska.

Tehát: nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg!!!!!!!! Nagyon sok gyógyíthatatlannak hitt betegségről derült ki, hogy igenis gyógyítható. És általában annyi hónap alatt, ahány évig fennállt a betegség. Persze 'kemény meló', de ki mondta, hogy az élet egy sétagalopp?? :) Legtöbbször egy alapos életmódváltás és gondolkozás-csere félsiker. Ismerek pár gyógyult rákost. Köszönik, jól vannak. Nagyon tisztelem bennük, hogy képesek voltak változtatni, és a lelkierejüket is mindenképp. Őket (is) nevezem én korunk hőseinek. :)

Tiszta lappal induló élet? Van olyan....? ;)

Szeretettel: Micu Lee