Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Èn így látom.
2009. november 21. szombat, 9:18 | u.erika

Olykor este mikor lefekszem eljátszok a gondolattal hogy most ugy alszom hogy meg fogok halni.Azzal a tudattal alszom el hogy nem ébredek fel már.Végig gondolom hogy kiket és mit hagyok itt.Mi lesz amikor így rámtalálnak...

Aztán másnap :) olyan jó minden!Ùj energiával vagyok tele,nem érzem az elmult napok belefásultságát,mintha megfiatalodnék egy kicsit....!?

Viszont álmodtam már hogy megtudtam hogy hamarosan meg fogok halni.Tudomásul vettem.Nem akartam tenni ellenne semmit!Azt azért sajnáltam hogy annyi tudás amit még nem hoztam fel,és lehetöség a fejlödéshez amire már nem lesz alkalmam hogy véghezvigyem....

Tudom hogy mindezt elérem egyszer akkor meghalok.Mégis erre törekszem!?

Nem félek a haláltól!Az élet ami félelmetes!Ezért gondolom azt hogy a következö életünket most kell megalapoznunk!

A halál nem félelmetes!

Szerencsére a már meghalt szeretteim életükben könnyedén beszéltek a saját halálukat illetöen.Szerintem azért is csinálták mert tudat alatt arra készültek hogy ne tartsa öket itt senki!Na azzal ártunk a legtöbbet egy elhunytnak!!Most az anyámmal aki él gyakran beszélünk az ö halálával kapcsolatban.Ez természetes dolog.

Szerintem csak annak kell félnie a haláltól aki életében nem élt tisztességes életet spirituális értelemben,és még nem érte el a következmény a jelenlegi életében!

Èn így látom.

Szeretettel:Erika