Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Rák valódi oka szerintem
2009. november 20. péntek, 16:25 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok!

Sok-sok dolgot hallottam és olvastam a rák kialakulásáról, és biztos sok igaz is köztük. Az ösztönöm valamiért azt súgja, vagy én ezt érzem a legelfogadhatóbbnak, hogy a rák valójában egy lassú öngyilkosság, és attól alakul ki, hogy az adott személy valamikor a múltban besokallt, és a saját halálát kívánta tudatosan, vagy tudat alatt. Ettől a szervezet beindít egy úgynevezett önpusztító mechanizmust (mivel marha intelligens az emberi test, még erre is képes!), miszerint a rák "szétrágja", felemészti az egészséges sejteket.
Hogy példát említsek: anyukának például komoly (halálos) beteg a gyermeke, és szívből kívánja, hogy inkább ő haljon meg, mint a gyerek. Ha ezt igazán őszintén, és szívből kívánja, megvalósulhat. Vagy: a harag, mint tudjuk remekül gyilkolja mind a testet, mind az elmét. Ha valaki tartósan szenved bűntudattól, akkor meg is bünteti magát haragjában, és 'létrehoz' magának egy rákos megbetegedést. Ezek persze nagyon általános példák. Viszont világosan látszik, hogy a rák minden esetben ÉLNI akar megtanítani bennünket: akár magát a beteget, akár azokat, akik körülöttük vagyunk! Hiszen a Nagy, Gyógyíthatatlannak Hitt és Félelmetes Rák igenis GYÓGYÍTHATÓ. Méghozzá élni akarással. Az 50%-os siker, ha eljut idáig a páciens.
A rákos beteg - úgy gondolom - ha hét évesnél idősebb, akkor saját maga felelős az állapotáért. A hét évesnél fiatalabb betegek viszont elsősorban az anyukának, és másodsorban mindenki másnak tanítanak valamit azzal, hogy vállalták ezt a betegséget. Én eddig jutottam ezzel, számomra ez hihetőnek tűnik, aztán az is lehet, hogy tökre mellétrafálok, hogy ezt hiszem. God only knows.

Nagy Kozmikus Ölelésekkel: MicuLee :)