Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hello! Én szoktam ezen a kérdésen merengeni, és azt vettem
2009. november 20. péntek, 16:08 | Névtelen (útkereső)

Hello!

Én szoktam ezen a kérdésen merengeni, és azt vettem észre, hogy a pillanatnyi hangulatomtól (rezgésszint, tudatossági szint) is függ a válaszom.

Most azt mondom, nem vagyok rá készen, hogy meghaljak, mert még nem váltottam valóra az álmaimat, nem hoztam ki magamból a maximumot, még nem énekeltem el mindent, amit el szeretnék, még nem bocsátottam meg mindent (magamnak sem, másnak sem), stb. Arról nem beszélve, hogy még szeretném megérni azt a napot, amikor tökéletesen kiegyensúlyozottan, pont azt teszem, amit tennem kell, és akkor, amikor kell; a megfelelő emberek társaságában vagyok, abban a szeretet- és egységállapotban, amiről álmodom, stb. Szóval, még nem. Nincs még itt az időm, nekem még dolgom van itt. Addig innen sehova nem megyek, amíg ezeket meg nem éltem, Isten engem úgy segéljen! Nem ússza meg nélkülem az emberiség. ;)

Ehhez a témához szeretettel ajánlom a 'Leckék az életről' című filmet, mely Jack Lemmon halála előtti utolsó filmje volt, és csodálatosat alkotott. Én rengeteget tanultam belőle. Hátha Nektek is segít.

Puszi: MicuLee