Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Én évekig éltem poligám természetem szerint, és már kezdtem
2008. október 29. szerda, 21:04 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Én évekig éltem poligám természetem szerint, és már kezdtem azt hinni, hogy így telik el az egész életem! De igyekeztem mindent és mindenkit megélni, befogadni, tudatosítani és ennek az lett az eredménye, hogy már egy éve is van, hogy nem tapasztalom ezirányú késztetésemet.

Ráfoghatnám ezt a páromra is, hogy Ő annyi mindent megad Nekem, hogy nem szenvedek semmiben sem hiányt, de azt gondolom, hogy pontosan azért van ilyen párom, mert már nem hiszem azt, hogy egy partner nem adhatja meg a teljességet!

Ugyan, ha régen kérdeztek volna erről, akkor is azt mondtam volna, hogy hiszek a tökéletes kapcsolatban, a tökéletes partnerben, de azért az elmúlt 3 évben elég sok kételyemet kellett feloldanom, hogy mindez meg is valósuljon!

Vagyis szerintem mindannyian vágyunk az EGY kapcsolatra, de a sok kudarc (életek óta elszenvedett) miatt belül nem hiszünk benne, és amíg nem hiszünk, addig nem tudunk és nem is érdemeljük meg!
Ezen emlékek és kételyek feloldásával és a belső tökéletes partner felfedezésével lehet bevonzani a külső életben is mindig is vágyott EGYETLENT!

Ez ugyan még nem a Lélekpár, de elég jó ahhoz, hogy boldogok legyünk!  ; )