Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Mindent...
2009. november 20. péntek, 10:44 | KékAngyal (útkereső)

Én mindent sajnálnék - "itt hagyni". Az embereket, az évszakokat, a friss levegőt, a napot, a nevetést, a vidámságot, a kisfiamat, a páromat, a szüleimet, a vitalitást.

Tudom, hogy ezek közül "semmi" nem veszne el, és csak fizikai mivoltomban távoznék, de akkor is... Pont tegnap gondolkoztam azon a plátói kérdésen, hogy mi van a halál utáni élet után? Mi van azután, ha valaki már nem jön vissza, mert utolsó földi életét éli. Szerintem FÉNY van olyankor. Befejezett egy játékot, és a Nagymester felkészíti valamire, amiről csak Ő (Isten) tudja egyedül, hogy mi a "végcélja".

Én szeretem ezt a játékot - minden "nehézség" ellenére. Jó itt lenni! Súlyfölöslegem ellenére szeretek a testemben lenni, bár, dolgozom még azon, hogy elfogadjam magam. Szerettem ráébredni arra, mennyire fontos az egészséges táplálkozás, ugyanakkor milyen jó dolog finomakat főzni. Milyen jó dolog széppé tenni a környezetünket, milyen jó dolog tenni a bolygóért, és milyen jó dolog fizikai testben is találkozni hasonló gondolkodású emberekkel. Milyen jó megtapasztalni, hogy a hittel hegyeket lehet megmozgatni.

Fizikai testben, az elme korlátai között ez nyilván nehezebb, mint nem fizikai lényként. És ennek pont ez a szépsége. Szóval, én mindent sajnálnék. És remélem, még sokáig lehetek, lehetünk itt Szeretetben és Egészségben. Ezt kívánom mindenkinek!!!