Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
ANagyon is az!
2009. november 20. péntek, 7:44 | Ibi (útkereső)   Előzmény

A halálközeli állapotban nem ezt gondolnád. Három évente halt meg eddig 3 közeli hozzátartozóm daganatos betegségben. Nem ilyen egyszerű ez ahogyan Te gondolod. Nem tudom hány éves vagy valószínű még fiatal. A kor előrehaladtával az emberek nagy többsége nagyon ragaszkodik az élethez és, ha esetleg nem élt egészséges életmódot rádöbben arra is a nagy többség, hogy még talán idejében változtasson.

Én 50 éves vagyok van két nagy lányom. Most jutottam el oda, hogy már magamra is jut idő. Most tanulok angolul és szeretnék egy diplomát is megszerezni. Utána még tervezem, hogy felújítsam német tudásom. És ami nagyon fontos valószínű, hogy lesznek unokáim és szeretném velük átélni azt a csodálatos dolgot, amit a gyermekeimmel is. Látni őket felnőni!

Ehhez persze mindent megteszek, hogy egészségesen éljek. Szerencsére nagyon pozitív ember vagyok. Néha persze én is csüggedek, de ebből hamar ki tudok jönni. Nem rágódom olyan dolgokon, amit nem tudok akkor pont megoldani túllépek rajta, mert valamilyen módon úgy is megoldódik.
Szeretem az embereket - bár ez ma már nem jellemző az emberekre - és ahol tudok segítek.

Még élni akarok!

Ibi