Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
Tapasztalataim
2008. október 28. kedd, 11:43 | jaguar   Előzmény

Közben eszembe jutott, hogy már vagy fél éve próbálom fejtegetni a netes pókerversenyeken elért győzelmeim spirituális okát. Arra jöttem rá, hogy csakis kétféleképpen tudtam győzni eddig.
- Egyik esetnél a győzelem eshetősége még csak fel sem merült egészen a végéig; vagypedig felmerült egy kósza gondolatként, de még vmikor a verseny elején-közepén, és semmi továbbgondolás, el lett felejtve.
- A másik út úgy nézett ki, hogy a döntő asztalnál elkezdtem rendíthetetlenül csak a győzelemre koncentrálni, nem hagyva teret más gondolatnak azon kívül hogy: "meg tudom nyerni! meg tudom nyerni!"...

A számok alapján én már rég kizártam a véletlen eshetőségét, továbbá mindenfajta pszichológiai magyarázat ezen a szinten már kevés, ez vmi komolyabb "rendszer" meglétét feltételezi. Úgyhogy már kellett ez a cikk is. :) Ja és a másik lényeges, hogy soha nem nyertem még versenyt úgy, hogy eljátszottam közben a gondolattal, hogy milyen jó is lenne, vagy mit csinálnék a nyereménnyel majd!
(sikerek után meg persze kapom mindig az alázatra tanítást, mert ha túlságosan örülnék, annak is egyből ott a visszahatása, kíméletlenül..)
Szóval érdekel a csomag. :)