Drogok tudatosan? | Önmegvalósítás.hu

Drogok tudatosan?

Hozzászólások

14 hozzászólás
kardoklovagja2 képe
a szandekunktol fugg
2009. január 22. csütörtök, 17:56 | kardoklovagja2

a szandekunktol fugg minden ,az legyen drog ,etel szex elet.en igen is hasznalok canabist ,amit fuvesciginek neveznek.3 slukk boven eleg .en meditaciohoz hasznalom.ezz olyan pl romaba megyek mehetek busszal 1 napig tart az ut .en a repulot hasznalom a meditaciohoz.hamarabb ott vagyok,marmint hamarabb jutok abba az allapotba.nagyon sajnalom hogy az emberek tobbsege ugy hasznalja ,mint disznok a gyongyot.de ez majdnem mindennel igy van .tulzasba esnek,a munkaval az evessel a szexel,mar aki.halaistennek nem mindenki.azert mindig ketton all a vasar.a fiatalok ,vagy barki ,ha valami ujjat probal ki,kene erdeklodjon masoktol,vajon mi sul ki ebbol?de nem .nekiesnek mint toth a kapunak.es ezert elitelik a drogot,holott azt ha megfeleloen hasznaljuk.igen jo dolgok sulnek ki.

jaguar képe
nézőpont kérdése
2009. január 24. szombat, 1:04 | jaguar   Előzmény

Olvasva az írásaitokat elgondolkodtam sok mindenen. Először is azon, hogy milyen jó, hogy a mi korosztályunk is egyre jobban aktivizálódik az oldalon és egyre több téma találhat majd érdeklődő, értő fülekre.

Másodsorban meg most esett le, hogy tényleg világnézet-függő lehet az, hogy miként kezeli az ember a drogot. Hát persze, ez nyilvánvaló! Materialista világszemlélettel esély nincs rá, hogy mélyebb dolgokat is átlásson valaki egy ilyen "gyöngy" erényéből. Marad élvezeti cikk..

Aztán tovább bóklászgattam, olvastam egy cikket a Holografikus Világképről, majd gondoltam megnézem az éremnek a vallási megközelítését is miket dob ki a gép. Google-be beírva, hogy: maya+illúzió találtam egy olyan szemszöget, amellyel össze is értek a szálak, remek kis tanulmány.

gyöngyház képe
kíváncsi
2009. január 24. szombat, 3:05 | gyöngyház   Előzmény

Linkeld be!

jaguar képe
link
2009. január 24. szombat, 20:14 | jaguar   Előzmény

ezt nem értem, tegnap még harmadik találatként hozta a google, mára meg teljesen eltűnt..
http://iqdepo.hu/dimenzio/15/15-11-16.html

kardoklovagja2 képe
gyongyhaz
2009. január 25. vasárnap, 18:11 | kardoklovagja2   Előzmény

koszonom szepen megtalaltam,sot megtalaltam meg az illuzio ertelmet is .minden elmulik az idobol levezetve,es mindenre illik,es ettol igaz.es raadasul megelheto.es akkor ezt meg megszorozhatjuk a vegtelennel.egyre jobban beleerzem magam minel tobb dimenzioba,nem nehez ,mivel tagul a vilagegyetem,hat kihasznalom a szelet es tagulok en is.

u.erika képe
Tudatosan!...Hát persze!
2009. július 30. csütörtök, 0:28 | u.erika

Sziasztok!Èn már probáltam többféle drogot,inkább ,,gyors" párti voltam.

Nos!A drog ad olyan érzést ami hasonlít ahhoz a transzállapothoz amit spirituális modszerek segítségével is elérhetünk!

Volt olyan amikor aerobikon spontán transzba kerültem!Egyszerüen jó volt a zene,és csak az eröcsakrára koncentráltam.

De ez a transz sokkal fantasztikusabb volt mint ami drog segítségével elérhetö!Nem éreztem azt mint a drognál hógy ha abbahagynám a mozgást rosszul lennék.Utána alig tudtam megszólalni!Ezt nem lehet megfogalmazni milyen szuper érzés!Ja!...ès 2 órát ugráltam végig,utána még otthon is tenni venni kellett,és nem követte fáradtság!Söt inkább valami kiegyensulyozott nyugodtság volt rajtam!

Szóval jó buli spirituálisnak lenni!

Nem bánom hogy anno6éve kiprobáltam a drogokat hiszen így már megtanultam hogy az az érzés amit a drogok adnak csak silány utánzata annak az érésnek amit tisztán is elérhetünk!

Persze azóta tudatosan probálom azt a fajta transzállapotot elérni de nem nagyon sikerül.Lehet hogy azért mert akkor csak ugy spontán ment és nem vártam semmit.

Mindenesetre nem adom fel rendszeresen futok közben zenét hallgatva;-)

Most már hogy ,,megkóstoltam" a TÖKÈLETES boldogságot azóta is AZt keresem,és tudom ha droggal probálkoznék ujra akkor visszasüllyednék és kezdhetném elöröl!

Ugyhogy azt tanácsolom nektek hogy bármilyen nagyszerü érzést ad a drog az mind csak hazugság!

Spirituális érzeteket kelt ezzel csalogat,utána mikor lehuz a szakadékba otthagy!

Teljesen magadra maradsz!

Nem véletlenül illegális!Ha használod már az is egy csomo olyan dolgot vonz magával ami a spirituális törvényeknek ellentmond!

jaguar képe
gyors válasz
2009. július 30. csütörtök, 1:15 | jaguar   Előzmény

"Èn már probáltam többféle drogot,inkább ,,gyors" párti voltam." - ha tényleg nagyon sokfélét próbáltál volna, akkor a gyors/speed itt szóba se kerülne, abban nincs semmi spirituális.. Egyébként egyetértek, persze hogy csak silány utánzat minden ilyen dolog, viszont mézesmadzag effektusnak kiváló. Meg hogy utána könnyebben elérhess hasonló állapotokat.. Viszont egyáltalán nem azért illegális, mint amit gondolsz ;).

u.erika képe
Válasz a gyors válaszra
2009. július 30. csütörtök, 18:01 | u.erika   Előzmény

Az utolsó mondatodra reagálva, én nem gondoltam semmire.De van egy barátnöm akinek elhittem hogy szüksége van rá,hónapokon át zsarolt lelkileg hogy szerezzek neki füvet mert nem tud aludni a sok látomásaitol,és hogy teljesen ki van készülve mert elöre meglátja a sok katasztrófát Autobalesetet,nemi eröszakot repülögépszencsétlenséget meg hasonló dolgkat.Èrdekes hogy a pozitiv eseményeket valahogy nem vette az antennája!(remélem olvasod B.)

Egyszer csak én is megvilágosodtam:) megláttam hogy ö már függö és az hogy neki ez kell hogy ne jöjjönek állandóan az informáciok csak duma.

Àllandoan titkoloznia kellet,mert van egy gyereke akit egyedül nevel és,félt hogy ha kiderül akkor elveszik töle.Hát igen!Van akinek ezt jelenti a spirituális tiszta élet!

Nem tudom mi lett volna ha kiderül,hogy mit csinál és hogy én is közremüködök!?

Tudom G.Jaguár hogy ugysem tudom megmagyarázni,pedig nagyon szerteném!De a ,,repölö"az a másik irányba visz!A bukott angyalok nagyon is tudják mit keres az ember és azért alkottak valami hasonlót!

Azt sem értem hogy hogyan lehet tudatosan olyan szert használni ami éppen a tudatot módosítja?

G.Jaguár Te biztosan egy nagyon jó ember vagy!Èrzem!Ugyhogy a leírottakat nem bántásnak szánom!Nem is érzem hogy meg kellene mentenem bárkit is hiszen szabad akaratunk van!

Csak láttam a barátnöm révén hogy már nem önmaga, a fü teljesen átvette az irányítást.Lehet hogy közrejátszik most nálam az is hogy két hete jártam Kölnben a Dómnál ahol drogfüggö hajléktalan fiatalok koldulnak,és a látvány magáért beszél.

petebara képe
Élmények
2009. szeptember 22. kedd, 15:25 | petebara

Nem érdekel, hogy igazat beszél-e. Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz.

Ha már ilyen témában egy páran ennyire őszintén írnak a "kábítószerről" (és azért használom ezt a szót mert a drog nem éppen a megfelelő kifejezés ezekre a szerekre) bevallom, hogy én rendszeres használója vagyok a marihuánának és egy pár hallucinogén szernek (pl: gomba)
Nekem eddig csak segítőként szolgált. Nem tudom, hogy tudnám a legjobban elmagyarázni azt az élményt amikor úgy használod fel ezeket a szereket, mintha egy vezető lenne. Csak nem ember formájában.
Nekem a tapasztalataim mindig is azt mondták, hogy az ember alapvetően skrizofrén olyan tudati dolgok vannak elzárva előle amit persze el lehet érni meditációval is, és el lehet érni kábítószerrel. Ami egy és ugyan az, mert amikor meditál az ember, akkor is módosult tudat állapotban van.
A lényegi különbség sztem ott van a felhasználások között, hogy valaki tényleg szorakozásra használja fel (ami sztem lehetetlen ugyanis a szívásnál eleve egy transz légzést használ az ember) és itt inkább "élvezeti szernek" nevezem, és van akik az egó kikapcsolásra, energia gyűjtésre, vagy megértésre használja.
Nekem az általános tapasztalatom, hogy olyan megértések, ill összefüggések sorozata születettek bennem mintha egy tényleges tanító állna mellettem és mondaná, hogy mi van és mi a folyamat vége. Amire persze válaszolhatnátok, hogy csak illúziót kaptam, de az az igazság, hogy miután kitisztulok látom, hogy pontról pontra azok a dolgok történnek amiket válaszként kaptam egy-egy kérdésemre. Olyan is volt már velem (mert itt nagyon érdemes volt tesztelgetni :) ), hogyha másképp csinálok dolgokat mint ahogy szétszívott állapotomban kapott útmutatás annak, az eredmény kudarc volt.
Nemrég olvastam (Osho), hogy az élményeket nagyon könnyű elmondani megörökíteni, lefényképezni vagy valamilyen formában archiválni, de a tapasztalatot nem lehet az van és kész. Szóval annyira nehéz olyan állapotról beszélni amikor úgy érzem magam mintha egy felhőkarcoló nagyságra duzzadva sétálgatok és legalább ilyen mértékben érzem, hogy sugárzom magamból a szeretetet az egész földet átölelve és érzem a visszacsatolást is.
Őszinte akarok lenni és így elmondom, hogy kb: 2 éve én is nyomtam a spurit, extázit, kokaint, meg persze alkohol...
Aztán volt egy olyan estém amikor annyira túl voltam gyorsozva (persze itt már energia ital is volt már), hogy tényleg nem bírtam leállni se aludni semmit nem tudtam csinálni ami nem a mozgásból fakadt volna.
Eszméletlenül ideges lettem, azt hiszem nekem ez az egyik gyengém, hogy szeretem irányítani az energiámat. Szeretek lazán, elmélyülten ücsörögni és szeretek energiadúsan kreatív dolgokat cselekedni.
Ebben én választok!!!!!!! Itt ezeket a szintetikusokat abba is hagytam. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.
Amúgy van munkahelyem, a családommal érdekes módon kisebb eltérésekkel (ami kell az izgalom miatt) nagyon boldogok vagyunk.
Egyszer az egyik blogomban írtam az iboga nevű afrikai növényről. Nagyon erős hallucinogén. Érdekes, hogy nagyon erős függőket lehet vele gyógyítani (heroin). Na és persze az is felettébb érdekes, hogy a gyógyszeres kisérleteket betiltották, mert azt mondták a politikusok és a gazdasági szak emberek, hogy nem gazdaságos olyat csinálni amitől ténylegesen le lehet állni a kábítószerről. Ezt csak azért írom le mert nincs olyan jellegű függőség amitől nem lehetne megszabadulni. És mi volna ha ténylegesen hagynák a kábítószer elterjedését? És köztudomásra lenne hozva, hogyha abba akarja hagyni valaki mert elég volt akkor nem kell elvonóba menni, nem kell szenvedni a leszokással, csak egy növény kérdése az egész, és ráadásul ha utána olvastok akkor azt is megértitek, hogy a hatása alatt olyan szellemi, lelki változáson megy keresztül az ember ami örökre felemeli. (Nagyon sokan megvilágosodva jöttek vissza az iboga utazás után)

Drogok
2009. szeptember 24. csütörtök, 14:33 | Bochecha   Előzmény

hmmm, azt hiszem, a Te írásod lesz az, aminek elolvasása arra ösztönöz, hogy helyre rakjam magamban a drog-témát... (én a drog szót fogom használni)

Tapasztalatom szerint azoknak az embereknek, akik drogot használnak, megváltozik az aurájuk, "piszkos, zavaros" lesz. És a többi síkot most nem boncolgatnám...

Az, hogy vezetőként tekintesz a felsorolt szerekre, elgondolkodtatott... Biztos vagy benne, hogy 'jó' irányba terelnek??!

idézlek: "Nekem a tapasztalataim mindig is azt mondták, hogy az ember alapvetően skrizofrén olyan tudati dolgok vannak elzárva előle amit persze el lehet érni meditációval is, és el lehet érni kábítószerrel. Ami egy és ugyan az, mert amikor meditál az ember, akkor is módosult tudat állapotban van."
Nekem egy kicsit erős volt ez a megfogalmazás...
Egyrészt, ha meditálsz, akkor azt TISZTA tudatállapotban teszed- alapesetben
Drogokkal mennyire TISZTA a tudatállapotod????
Nem tudhatod, a drogok hatására milyen kapuk nyílnak meg Benned, nem tudhatod, hogy 'épen' megúszod-e a dolgot, vagy esetleg olyat tapasztalsz, amit nem tudsz feldolgozni...

Másrészt nem csak egy fajta módosult tudatállapot van...

Szerintem pont a drog az egyik olyan dolog, amitől igencsak megnő annak az esélye, hogy skizofrén legyen az ember...
Ismerek Valakit, aki a légynek nem tudott volna ártani, aztán x hosszúságú drogos lét után egy skizofrén, agresszív, ijesztő 'kísértet' lett Belőle... Aki a saját testvérének akarta elvágni a torkát... Mindezt úgy, hogy akkor már egy ideje nem használt drogokat, 'csak úgy' spontán rájött egy ilyen...

Bochecha

jaguar képe
tiszta tudatállapot
2009. október 08. csütörtök, 20:05 | jaguar   Előzmény

"Drogokkal mennyire TISZTA a tudatállapotod????"
- bizonyos drogokkal a legtisztább. Mostanában egyébként engem a lájtosabb, koncentráció fokozó drogok kezdenek foglalkoztani, olyanok mint a guarana, ginseng, kola nut.

Apropó, találtam egy cikket éppen ma, miközben a guaranára kerestem rá:
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=245&alrovat=248&cikkid=14757&oldal=2

Aszongya, kávéról van szó:
"Egyesek alternatívaként guaranát, ginzenget, ma-huangot használnak, melyek közül a mérsékelt ginzeng-fogyasztás még megengedhetőnek mondható egészséges emberek számára, de a többit teljesen mellőzni kell. (...) Koffeintartalmúak a guarana, kola nut, green tea és maté növények: ezeket ismerni, de általában kerülni kell. (- azt elárulná valaki hogy mégis miért?? viszonylag rendszeresen mérgezem magam zöld teával és matéval, mi lesz a következménye?) (...)
Amennyiben valóban nagy szellemi vagy fizikai igénybevitelnek vagyunk kitéve, a gyógyszertárakban kapható L-glutaminsav és L-aszparaginsav aminosav tartalmú Reergin készítmény segíthet; levertségünket, fáradtságunkat az L-tirozin tartalmú Tyrosine készítmény csökkentheti, a stresszhelyzetek elviselését javíthatja.
(- aha, szóval a természet rossz, a gyógyszeripar viszont jó, így van, kedves Kevevári M. Katalin - akitől idéztem? Ezt én nagyon érdekesnek találom..)

jaguar képe
kábító-e a szer?
2009. október 08. csütörtök, 19:30 | jaguar   Előzmény

Egy dologgal nem értek egyet:

"a "kábítószerről" (és azért használom ezt a szót mert a drog nem éppen a megfelelő kifejezés ezekre a szerekre)"

Akkor már inkább maradjunk a drog szónál! Nekem a kábító szer, az az alkohol, vagy - én nem élek vele, de - a cigi. Az kábít, valóban, ezek a dolgok viszont élesítenek, nem mindegy!
Ezért is hazugság már az elnevezése is, meg hogy a média egy kalap alá vesz minden függőségmentes és függőséget kiváltó kemény szintetikus drogot is. Kivéve az alkohol meg a cigi, ezek legálisak mert egyrészt biznisz, másrészt meg azzal még kiválóan írányítható kezesbárányok maradnak a rabszolgáik.
A másik dolog meg hogy iszonyatosan sokféle növényi "segítő" van a természetben, árnyalatnyi különbségekkel, különféle pozitív, serkentő hatásokkkal, de ezeknek még csak egy kis részét sikerült démonizálnia a médiának. De dolgoznak rajta folyamatosan, űznek, írtanak mindent ami az emberek szemét felnyithatja és rádöbbentheti őket hogy bizony rabszolgasorban élnek 21. századi módra.

ok, a marihuána egy idő után kábít is.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=jWZAy7B5cU4
http://www.youtube.com/watch?v=4Ph4aBjFAcQ

hajni840203 képe
Vezetés közben ne!
2009. október 08. csütörtök, 19:00 | hajni840203

Én is kipróbáltam régebben néhányat, meg is bántam!! Volt ami jó hatással volt rám, de azt inkább nem írom le ide, hátha gyerekek is tévednek erre ;-) Mindenesetre Senkinek sem ajánlom egyiket sem {halljátok gyerekek?!;-)} helyettük inkább találd meg Önmagad, annál nincs jobb érzés!!

Itt van egy rövid videó ami ehhez a témához kapcsolódik, és amin garantáltan jót fogtok derülni :DDD !!!
Vezetés közben ne drogozz!!
http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA
szép napot mindenkinek :)