Mi a csudát tudunk a világról? | Önmegvalósítás.hu

Mi a csudát tudunk a világról?

What do bleep do we know.jpg

A FILM ALAPESZMÉJÉRŐL: Radikális, akár Einstein, istentagadó, mint Bruno, és eretnek, akár Galileo...
A "Mi a csudát tudunk a világról?! a konvencióktól való radikális eltávolodás. Egyetlen eddigi filmhez sem hasonlítható mozis élmény. Olyan tág látókört és szárnyaló gondolkodást feltételez, amelyről Kopernikusz óta még csak nem is álmodott senki.

Új művészeti forma egy új világnézetről, egy új közönség számára...

A film olyan világba sodorja a nézőt, amely létével bizonyítja a kvantum bizonytalanságát, ahol a főszereplő figyelemmel kísér és átél minden egyes bemutatott neurológiai folyamatot, az érzékelés minden módosulását; egy olyan világba, ahol minden él, és a valóságot megváltoztatja minden gondolat.

A "Mi a csudát tudunk a világról?!" egy nagyobb valóságot mutat meg az általunk realitásnak elfogadottnál, ahol az embernek lehetősége van, hogy gondolatai erejével bármit megteremtsen.
Ez nem sci-fi. Ez valóság!

Valóság, melyet napról-napra bizonyítanak a hozzájuk hasonló elmék. A középkorban úgy tartották, hogy a Föld lapos - Kopernikuszig, Galileóig és Giordano Brunóig. A modern időkben azt hitték, hogy a világ működése egy géphez hasonló, és hogy az anyag szilárd - míg Einstein meg nem cáfolta.

A Mi a csudát tudunk a világról?! napjaink radikális tudósainak zseniális eszméit juttatja el a nézők millióihoz. Ezek a nonkonformista gondolkodók, szakterületeik kiválóságai egy új paradigmaváltás küszöbén állnak - a változás pedig olyan jelentős lesz, mint a korábbiak, vagy még annál is gyökeresebb. És ez a váltás azt a hatalmas területet érinti, amely mindmáig feltérképezetlen - az emberi tudatot.

A Mi a csudát tudunk a világról?! azt állítja, hogy a tudomány és a spiritualitás nem két különböző gondolkodásmód, hanem tulajdonképpen ugyanazt a jelenséget kutatja és írja le. Visszaadja a férfi és női individuum erejébe vetett hitet, hiszen a teremtés képességét mutatja be, a minden egyénben ott rejtőző isteni tulajdonságként.

Beküldte: | 2008. szep. 28. vasárnap - 09:12

Hozzászólások

3 hozzászólás
Megnéztem a filmet és döbbenetesnek tartom. Rég óta fortyog
2008. október 10. péntek, 8:57 | Névtelen (útkereső)

Megnéztem a filmet és döbbenetesnek tartom. Rég óta fortyog bennem is mindaz, amit a film szerintem zseniálisan mutat be. Nagyon úgy néz ki, hogy nem is a fény sebessége a legnagyobb és a gondolatok valami olyan új, finomabb szerkezetét mutatják a világunknak, melyben kiderül, hogy minden mindennel úgy függ össze, hogy mind egy. Az agyunkban megszületnek a képek. A "lelkünk" pedig ellátja a képeket a fizikai szinten való megvalósuláshoz szükséges energiával. Létrejön a teremtés. A kvantumfizika bizonyítja vajon Isten létezését, isteni természetünket?
Ez lenne az Istenember állapot, amikor tudatában is vagyunk a saját teremtési folyamatainknak és ez csodálatos. Eltűnnek a határok, melyek sosem voltak...:-)

Vélemény az előzetes alapján
2008. október 10. péntek, 20:31 | Balage (útkereső)

Érdekes módon, mióta rendszeresen meditálok és elmélyedtem önmagamban, teljesen hidegen hagynak az ilyen típusú filmek és könyvek. Már nem érdekelnek a világ működésére vonatkozó eszmefuttatások, melyek ugyanúgy születnek, virágoznak és elpusztulnak, mint bármilyen jelenség a világon.
Az is igaz, hogy régebben ilyenekből merítettem erőt, és akkoriban nagyon fontosak voltak számomra. Megmentettek a megmerevedéstől.
Rájöttem, hogy a kitalált mesék éppen annyira reálisak, mint a tudós elméletek.
A Tiltott királyság Jackie Channel és Jet Livel nagyon jó film. Most megy a mozikban, nézzétek meg!
Balage

alap film
2008. október 29. szerda, 10:51 | Sikeresmama (útkereső)

Szerintem is mindenkinek látnia kellene ezt a filmet, én már sok ismerősömnek ajánlottam :)