Mit látsz a fotón? | Önmegvalósítás.hu
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.

Mit látsz a fotón?

2009. június 10. szerda, 21:55 | Látogató

fenygomb.jpg

Ezt a képet, lakásomban készítettem...
Később, több fotón is feltűnt, a képen látható gömb...
Ötletem nincsen hogy mi lehet...

Neked, van ötleted?


A fotó
2009. június 10. szerda, 22:01 | Szürke (útkereső)

Reméltem, hogy látszik majd a fotó, de a profilomban is megtekinthető, teljes méretben.

Energia Gömb
2012. február 02. csütörtök, 21:11 | Hunyadi Csaba (útkereső)   Előzmény

Kedves Kérdező!

A kérdés, az hogy használtál vakut?

Tisztelettel

Hunyadi Csaba

Ismerősöm is mutatott nekem ilyen fotót, neki ilyen valamije vol
2009. június 11. csütörtök, 15:23 | szabox (útkereső)

Ismerősöm is mutatott nekem ilyen fotót, neki ilyen valamije volt ,csak rózsaszin. Ő úgy mondta, hogy az az ő védőangyala/segítője! :)

OM
2009. június 11. csütörtök, 21:56 | Bochecha

szia!:)

energiagömb, benne egy OM szimbólummal?!, hm :)))

szeretettel:Bochecha

Szkepti!
2009. június 12. péntek, 9:22 | Almás (útkereső)

:-)

Porszem a lencsén...

De én néhány dolgoban szkeptikus vagyok.

Nézted már a szempilládat hunyorítva ? Ugyanilyen kis kőröket lát az ember rajta...

Bocs ha az így csúnyán hangzik, de ez csak egy vélemény, ne adj neki ennél nagyobb súlyt!

Üdv: Almás

a kétkedő Alma! :D
2009. június 12. péntek, 22:06 | Bochecha   Előzmény

Pl ha többen meditáltok együtt, és elkezdesz utána spontán fotózni a helyszínen, akkor elég nagy az esély arra, hogy "poros lesz a lencse" :)

Ilyen formában a Segítők szoktak felbukkanni fotókon olyan helyen, ahol megemelkedett az energiaszint- az én tapasztalataim szerint. :)

szeretettel: Bochecha

Porszem?
2009. június 13. szombat, 9:59 | Szürke (útkereső)   Előzmény

Elötte, és utána, is készült fotó, 1-2 perc különbséggel...
Azokon, nem szerepel a "porszem".
Más képeken is megjelenik, mindig másik helyen...

Ez egy vándorporszem...
És csak a lakásban lakik :-DDD

ying-yang képe
:D
2009. június 14. vasárnap, 20:55 | ying-yang   Előzmény

"vándorporszem... És csak a lakásban lakik"
...ez tetszik!! :D

almás
2009. július 08. szerda, 20:10 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia!

Erdélyben kirándultunk, mikor egy ismerősöm megmutatta, hogy neki a legtöbb fotója tele van ilyenekkel, különböző színekben, alig akartam hinni a szememnek. Ha porszem lenne, akkor nem változtatná a helyét idővel, és színe sem lenne - sztem. Próbálgattuk a dolgot, senki másnak nem jelent meg egy sem, neki viszont sok és különböző méretűek. Ha ugyanott tartotta a gépet, kis idő elteltével is ott volt az orb, csak kissé lejjebb vagy feljebb. Én is szkeptikus vagyok, de ez már elgondolkodtató, nem?

Szerintem a porszemek mozognak. Fújja őket a szél, vagy mozognak
2011. április 22. péntek, 2:42 | mumus827 (útkereső)   Előzmény

Szerintem a porszemek mozognak. Fújja őket a szél, vagy mozognak a levegővel. Ahol több ember van, több gömböcske van-több ember nyilván több port kavar.. Ez lehet magyarázat a helyváltoztatásra. Na meg a színek. Néztél már mondjuk vízcseppen megcsillanó fénysugarat? Meg tudtad számolni a színeket amiket látsz? Ugyanezt mondhatnám bármelyik felületről. Mondjuk kavicsról, vagy épp egy porszemről. A másik. (!!) Akkor mi van, amikor kamerázol, fény felé fordítod a lencsét és ott is megjelennek, lencsével együtt mozognak??
Na és amikor tesómmal egymást fotóztuk egyszerre és az egyik fotón volt, a másikon nem? Márkafüggő lenne a jelenlétük a képen? Érdekel a véleményed! Szkeptikus vagyok, de szeretném ha valaki végre meg tudna győzni, hogy nem minden az aminek látszik!!

NEM PORSZEM!
2011. június 29. szerda, 13:01 | Mayácska24   Előzmény

Sziasztok!

Engem is érdekel ez a téma, és meg voltam győződve nagyon sokáig, hogy ezek porszemek, nem más. Egy pár éve képeinken láthatóak voltak a fénygömbök. Tesóm azt mondta, hogy ezek angyalok. Mondom jó:) Később láttam a tv- ben egy olyan műsort amiben tesztekkel bizonyították, hogy az ilyen jelenségeknek meg van az oka. Mondván porszemek...a tesztben egy szőnyeget 2 srác porolóval el kezdett csapkodni, és ezután csináltak jó pár képet. Amiken hasonló gömbök jelentek meg, persze sok, nagyon sok....ez engem meggyőzött....nem foglalkoztam vele..
Egészen addig amíg párommal külön lakásba nem költöztünk és megérkezett hozzánk a kiskutyánk. Mindig is ő rá vágytam egy gyönyörű szép beagle fiú kutyus. Hallottam, hogy az állatok érzékenyek az ezoterikus dolgokra, fogékonyak...(a gépem egy digitális Olympus 10 megapixeles gép 5x optikai zummal, amit mindig tisztítok)
Történt egyszer, amikor a kutyus kb. 4 hónapos volt...a párom észrevette hogy semmi ok nélkül felállt a szőr a hátán és meredt a sarokba, nem ugatott semmit, csak nézte sarkot a hátán egészen a farka végéig felállt a szőr..
Ezután kezdtem fotókat készíteni a lakásban...sikerült érdekes dolgokat lekapni, többek közt ezeket a fénygömböket, meg mást is...a sarokban volt egy érdekes sötét folt ( nem kosz ):)és a gömbök amiket lefényképeztem nem úgy néztek ki mint a lefényképezett porszemek....általában 1 db nagy gömb jelent meg kék gyűrűvel..mindig más helyen. A por mint tudjuk száll a levegőben és nem látni, de ha lefényképezed nem egy db lesz a képen. Ezt mivel magyarázzam?
Ezután történt egy eset, a párom rokonai átjöttek hozzánk...a konyhában voltunk mindannyian..a kutya a szobába aludt egyedül (így nem tudott kavarogni a por)..egyszer csak egy nagy csörömpölés és a kutya el kezdett ugatni...A párom és a nővére bementek a szobába a kutya az ágyon ült és ugatott a szoba vége felé, a távirányító és a párna a földön volt....mikor bementek kirázta őket a hideg..csináltak pár képet és nagy kék fénykörök, gömbök..voltak rajta. Ezt mivel magyarázzam?? a kutya ugatta a porszemet?? persze ha egyáltalán látta, nem tartom valószínűnek
3. történés!:) A nagymamámnál voltunk anyák napján, az egész család...beszélgettünk..jól éreztük magunkat...Eszembe jutott és csináltunk jó néhány képet... így hirtelen nem láttam semmit...aztán...az egyik képen a Nagyim ült a fotelban és a feje fölött volt egy tájkép...jobban megnéztem.. Jé ezen a képen nem is láttam, hogy hold is van...mi??ránéztem a képre nincs is rajta hold....csak azon amit lefényképeztem..
közelítettem és egy hatalmas kék fénygömb volt a tájkép közepén...Mami ezt képet kitől kaptad??kérdeztem...
Hát szegény Erikától.. Erika volt a mama keresztlánya aki rákban meghalt nagyon fiatallon..és édesanyám épp az ő fényképét nézte amikor ezt kimondtuk.. Kirázott a hideg.. utána ugyanabból a szögből fényképeztem semmi, nem láttuk többé....ez is porszem??
Utolsó ami a napokban történt...
A hálószobában voltunk, a kutyát is beengedtük (kivételesen) egyszer csak vadul ugatni kezdte a két szoba közti folyosót.. sötét volt...nem akarta abba hagyni, csináltam pár képet...Anyósom azt mondta biztos a függönyt ugatta....
ma megnéztem a képet...ott volt fönt a plafonon egy nagy kék fénygömb...és egy sötét folt...
Eddig ennyi amit tapasztalatból elmondhatok...
De biztos vagyok benne, hogy ez nem por és néha megrémít...ez itt van és velünk van...az hogy mik ezek talán sosem derülnek ki...
Bocsi, hogy hosszúra sikerült a történet...

kybitujak képe
Energia -gömb
2009. június 12. péntek, 20:21 | kybitujak

Energia gömb. Ilyen (hasonló) fényképet már mi is készítettünk!

ying-yang képe
kíváncsi...
2009. június 14. vasárnap, 20:51 | ying-yang   Előzmény

Mi az az energiagömb?
Mindenkinek van? Ha nincs, miért nincs? Ha van, én miért nem fotóztam még ilyet? Csak 1 van belőle, vagy több is lehet? Jó ez valamire? :))

Egy energiával feltöltődött porszem ;):):):):):)
2009. június 15. hétfő, 0:36 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Egy energiával feltöltődött porszem ;):):):):):)

:D Ennyi erővel ha már porszem, akkor lehetne smile-shoter(szmáj
2009. június 15. hétfő, 1:28 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

:D Ennyi erővel ha már porszem, akkor lehetne smile-shoter(szmájl shátter) a fényképezőn.... pászátázza a teret mosoly után kutatva és ez a keresője!!! :D:D:D:D

Szerintem nem porszem, és nem is smile-shoter. :) - szólt Sherolock. - Akkor vajon mi lehet?! - szemöldökét összeráncolva kérdezte Dr. Watson a karosszékben pipázó Sherlocktól!...

Jeremy Brett ? :-)
2009. június 16. kedd, 11:41 | Almás (útkereső)   Előzmény

Sherlock történetei bár néha túlviláginak tűnnek az elején, a végén mindig van evilági magyarázat mindenre benne... :-)

Engem nem zavar ha energiagömböket láttok. Ha látjátok jobban érzitek ? :-)

Nem bántás... :-) csak szkepti...

Üdv: Almás

Visszajelzés.
2011. február 14. hétfő, 1:32 | Látogató   Előzmény

Az ember - foleg 15 evvel ezelottig, amig szégyellni-titkolni kellett az 5 erzeken tuli észleléseket, mert bezártak, ha kiderult rolad - bizonytalan abban, mit is észlel/érez, és hogy mennyire hihet neki. Amikor latsz egy ilyen fotot és valaki megmondja, hogy vannak korulotted ilyen lenyek a lakasban., ami azt kjelenti, hogy mittudomén, itt barmilyen szoveg johet, ami egyezik az észleléseiddel; akkor mintegy visszaigazolast kapsz arrol, hogy nem vagy hulye és beteg, hanem épp ellenkezoleg: valos dolgot észleltél, barmennyire is igyekeztek veled elhitetni az ellenkezőjét. A magadba vetett hitet nyered vissza, és a mentalis egeszsegedet. Támogatast kapsz az info által, megerositest, bizalmat a létben. Visszaigazolast, immaron az 5 erzekszerv valamelyikének nyilvanvalo visszaigazolast.
Panka

angyalok
2009. június 15. hétfő, 18:16 | mareta (útkereső)

Ilyen energia gömböket elég gyakran szoktam látni,mindig más-más színnel.
Fotókat is mutattak már nekem erről,általában olyan helyeken jelenik meg,ahol megemelkedett az energia szint.
Én úgy tudom,hogy az angyalok is ilyen formában mutatják meg magukat..

Sokminden
2009. augusztus 26. szerda, 6:11 | pajkos

Ahhoz, hogy mondjak valamit, önmagában a fotó nem sok, tehát találgathatunk csak, ami korrekt eredményt aligha adhat.

Háttér-információ lehet:

Milyen géppel készült?

A gép lencséi tiszták voltak-e?

Volt e akadály (pl. ajtó üvegtáblája a gép és a "tárgy" között?

Nyitott volt- e az ablak? stb.

Ezekkel szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a körülmények ismerete milyen fontos.

Sziasztok!

Reflex
2009. október 04. vasárnap, 12:28 | Esőcsináló

Szerintem a gépben elmozdulhatott kicsit az egyik lencse, vagy a blende tökéletes lezárása előtt egy picurit tovább volt nyitva. (A porszem nem ilyen és mivel ez sötét tónusú kép, inkább kitakarásban kellene látszania). Vagy egyszerű tükröződés.
De azért izgibizgi elgondolkodni rajta. Kissé a teliholdra is hasonlít...

Esőcsináló

Reikido- S.Papp Mária képe
El tudom képzelni azt is, hogy angyal van a fotón. Ugyanis az
2009. október 04. vasárnap, 19:53 | Reikido- S.Papp...   Előzmény

El tudom képzelni azt is, hogy angyal van a fotón. Ugyanis az angyalok pulzáló gömbök.

Látod?
2011. február 13. vasárnap, 11:15 | Látogató   Előzmény

Te LÁTOD az angyalokat? Panka

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A fénylő gömbök Őrangyalok lehetnek?
2009. október 04. vasárnap, 21:48 | Huszti Sándor -...

Erről eszembe jutott egy történet.
Pár évvel ezelőtt, egy veszprémi iskola épületében tartottunk egy hétvégi ezoterikus fesztivált, amikor is, a büfé melletti helyiségben egy aurafotós rendezkedett be.

Nem volt olcsó egy-egy kép elkészítése, nem is tolongtak nála túl sokan mindaddig, amíg egyre több fotón jelentek meg a fényképezett emberek őrangyalai! Kis fénylő gömbök, ott lebegtek a fejek felett, vagy mellett, általában 3-4 darab.

Emlékszem, sorra jöttek oda hozzám az ismerőseim, hogy eldicsekedjenek, nekik mennyi őrangyaluk van!

A hirtelen jött csoda felkeltette az amúgy is angyal-szkeptikus gyanakvásomat. Odamentem hát a fotózáshoz széjjel nézni, figyeltem, kerestem, hogy vajon mi kerülhetett rá a képekre, amit ezek az elszállt ezósok őrangyalnak néznek?!

Majd átmentem a közben kinyitott büfébe és megkértem a büfést, hogy egy kísérlet kedvéért kapcsolja le a villanyt, mind a 4 lámpát.
Az őrangyalok eltűntek, az emberek elkedvetlenedtek, és már nem is voltak olyan büszkék az apró fénylő gömböcskéikre.

Gyuri1 képe
Szóval az őrangyalok félnek a sötétben?
2010. január 06. szerda, 22:26 | Gyuri1   Előzmény

Szóval az őrangyalok félnek a sötétben? Még akkor is, ha többen vannak?

ha a fotó hiteles,szerencsés ember vagy!ez egy pulzáló energia
2009. december 10. csütörtök, 22:28 | Névtelen (útkereső)

ha a fotó hiteles,szerencsés ember vagy!ez egy pulzáló energia gömb=Angyal.

sikerült:))
2010. január 06. szerda, 21:04 | égi madár   Előzmény

Ma nekem is sikerült készítenem egy ilyen fényképet,amin egy ilyen színes fénygömb láthato.
Több képpel probálkoztam, hátha sikerül vmi ´´érdekeset ´´megfognom a képeken.Ugyhogy ez az egy sikerült. Probáltam azt a helyet utána ujra fényképezni,de ott már nem találtam semmi érdekeset.
Nem tudom mi lehet,lehet hogy csak egy porszem?De akkor, hogy mutatkozhat kb. 4-5 cm-es gömbként?

Szerintem a lencse nincsen rendesen megtisztitva... tehát tiszti
2010. január 08. péntek, 14:04 | Tar Máté (útkereső)

Szerintem a lencse nincsen rendesen megtisztitva... tehát tisztitsd meg.
Ha mégegy ilyen kép lesz akkor a géppel van valami !

nem tiszta
2010. január 08. péntek, 14:17 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

A gépbe belekerülhetett apor. Igy tisztisd ki. Nekem is ilyen volt a gépem.

Csakhogy
2011. február 13. vasárnap, 11:10 | Látogató   Előzmény

Mindig mashova esnek a pöttyök, számuk, méretük változik, hol kisebbek, hol nagyobbak, hol 15 van, hol egy sem. Ha felvert por lenne, nagyobb koncentracioban kéne legyenek, ha a lencsén volna, akkor meg mindig ugyanott. Panka

energia gömb
2010. március 13. szombat, 10:08 | névtelen (útkereső)

Sziasztok! Ma találtam egy érdekes összefüggést az Élet Virága és az "energia gömb" között.
A képeken valóban gömbök láthatóak és nem nem "porszemek". Én már több képet készítettem Róluk,mind más időpontban és más helyszínen. Pld.reggel üzletházban,nappal Mátraverebélyen vagy este tűz mellett táltos dobolás közben. Teljesen mindegy tértől,időtől akkor is ott van. A képet kinagyítva mind más szinekben pompázik.A formájuk mintha szabályos mandala lenne.Érdekes!