Vannak működő Ötleteid, Módszereid, Lehetőségeid az Anyagi Jólét és Bőség Megteremtéséhez? | Önmegvalósítás.hu

Vannak működő Ötleteid, Módszereid, Lehetőségeid az Anyagi Jólét és Bőség Megteremtéséhez?

2009. július 27. hétfő, 0:12 | Csizike

PÉNZ.jpg

Az Anyagi Jólét és Bőség, a Függetlenség és Gazdagság megteremtéséhez vannak jól működő és bevált Praktikáid, Technikáid, Módszereid, Tippjeid, Ötleteid? Mindannyiunk közös Örömére... Szerinted mi a Titok nyitja az Anyagi Bőség Megteremtésével kapcsolatban? Hogyan és mitől működik az "Egész Rendszer"? A Te Életedben?

jaguar képe
szerintem
2009. július 27. hétfő, 1:51 | jaguar

Szerintem minden ember valamiben a legjobb. És fel kell kutatnia ezt a területet és azon kell foglalatoskodnia. És meg kell találnia a módját hogy ezzel még akár pénzt is tudjon keresni.

Hogyan teremthetsz valóságot a képzeletből.
2009. július 27. hétfő, 14:47 | kuruc

Szervusz Csizike!

Köszönöm ezt a topicot. Hasonló tartalmú, de más hangvételű (utolsó) írásra készültem a "Hol van Isten" oldalon, de már nincs ra szukség.
Néhány évvel ezelőtt még egy jó nagy gödör alján ültem, pedig sok "sprituális okosságot" ismertem én is.
Gyakran több sárga csekkem volt, mint ezres a pénztárcámban. Az egészségem padlón, az "orvosok" tanácstalanok, a természetgyógyászok sikerei is csak átmenetiek. Emberi kapcsolatok romokban.
Azután egy barátomtól kaptam egy dvd-t, A Vonzás Törvénye címmel.
A Törvényt az egyetlen, mindent átható, univerzális érvényű alapelvként mutatja be, amely mindenki életében működik, akkor is, ha nem ismeri. Akkor viszont többnyire a negatív oldalát mutatja. ( A Szeretet természetesen mindenek felett áll, ezt ők sem vitatják)
Elfogadtam, talán nagyrészt meg is értettem, és az életminőségem javulni kezdett.
Később a Törvény egy magasabb szintű értelmezését is megismertem( Az elfogadás művészete címmel jelent meg egy cd mellékletként), és ez feltette az "i"-re a pontot.
Ma anyagi jólétben élek, a kapcsolataim nagyrészt rendeződtek, az egészségem teljesen rendben van, pedig elhagytam minden vitamint, módszert, kiegészítőt, stb. Nem táplálkozom "egészségesen", nem mozgok eleget, és még sorolhatnám...
Viszont ismerem és alkalmazom a Törvényt, amely többek között azt állítja: ha a gondolataid rendben vannak, akkor az ez alatti szinteken, mint test, anyagiak, stb. is rend lesz, hiszen ezek pontosan azt teszik, amire a gondolataiddal utasítod őket.
Nem én állítom, hogy ez igaz megfordítva is: ha fizikai, anyagi síkon problémáid vannak, akkor azok gyökerét a gondolataidban kell keresned.
A fogyatékosságok, gondok, betegségek nem az Élet elengedhetetlen részei. Azért kapjuk őket, hogy tanuljunk általuk. Ha megértetted a leckét, nyom nélkül eltűnnek.
Vannak (természetesen nem Rátok értve), akik úgy viselkednek, mint az a gyermek, aki sorra hozza az intőket, egyeseket az iskolából, és még büszke is rá, vagy nem ő a hibás, vagy egyszerűen csak nem érti őt senki, az élet már csak ilyen. S megsértődik, ha az apja azt mondja, ideje lenne már elkezdeni tanulni a figyelmeztetésekből, és gyökeresen megváltoztatni a hozzáállást iskolá(k)hoz, és sok, tetszetősnek látszó gondolathoz, viselkedési formához..
Üdv mindenkinek
Kuruc

Csizike képe
A Vonzás-Törvénye a Titok?
2009. július 29. szerda, 12:41 | Csizike   Előzmény

A Vonzás-Törvénye dvd alatt A Titok (The Secret) című filmet kell érteni, vagy ez egy Másik?

Csizike ;-)

Re: Titok
2009. július 29. szerda, 21:03 | kuruc   Előzmény

Szia Csizike!

Igen, azt kell érteni, csak én nem szeretem használni azt a címet, mert talán már nem titok, másrészt lehet egy negatív, tudatalatti program. Titok, tehát előttem rejtve marad.
Üdv
Kuruc

Csizike képe
Amint Bent, úgy Kint
2009. július 29. szerda, 12:47 | Csizike   Előzmény

"ha a gondolataid rendben vannak, akkor az ez alatti szinteken, mint test, anyagiak, stb. is rend lesz, hiszen ezek pontosan azt teszik, amire a gondolataiddal utasítod őket.
Nem én állítom, hogy ez igaz megfordítva is: ha fizikai, anyagi síkon problémáid vannak, akkor azok gyökerét a gondolataidban kell keresned."

Tehát ennek értelmében is Igaznak látszik a Mondás?:

"Amint Bent, úgy Kint"

Ennek értelmében mit csinálnak rosszul azok, akik szűkölködnek, akik anyagilag el vannak csúszva, esetleg el vannak adósodva kicsit vagy nagyon, hiányban élnek, és folyamatos lemondásban... nélkülözésben...?

Mit kell Nekik tenniük?

Hogyan fordíthatnák meg a Játszmát?

Elég ha csak a Tudatban átkattan valami a Negatív és a Pozitív Teremtés (Vonzás) Gyakorlatát illetően, vagy ennél sokkal mélyebben van a Kutya elásva, és a Mély Tudatban, a Tudatalattiban kell valaminek át (a helyére) kattannia, esetleg Lélek-Szinten?

Csizike ;-)

Ezek szerint a gondolat
2009. július 30. csütörtök, 14:41 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

egyenlő a "bent"-el? Ez érdekes!

Csizike képe
Minden Ami Bent Van
2009. július 31. péntek, 0:13 | Csizike   Előzmény

Nem csak a Gondolat...

Annál Sokkal Mélyebb Ez a Történet... ;-)

Az Érzések, az Egész Érzés-Világ...

A Tudatalatti Programjaink, a Rög-Eszméink... stb...

Szóval Minden Ami Bent Van...

És minél Bentebb és Mélyebben... minél Eltemetettebben van...
annál inkább és annál erőteljesebben HAT... ez a dolog az Életünkre... a Dolgaink Alakulására és Megélésére...

A Pszichológusok szerint Minden Emberben ált. 5 éves koráig alakul ki az a Vélemény a Világról és a Világ Dolgairól, ami aztán, mint egy Irányzék, Egész Életében Át Vezeti...

És ha Rossz ez az Irányzék, mert Téves Következtetések Téves Levonásaként sikerült rájuk szert tenni, vagy Rög-Eszmékre Félreértések révén... akkor az Gáz... egy kicsit...

De Minden Programot Felül Lehet Írni...

Csak Ahhoz először Nyakon Kell Csípni...

;-)

Csizike ;-)

Fura
2009. július 29. szerda, 19:23 | csaesz   Előzmény

Szia Kuruc!

Nekem olyan furcsa, hogy elég csak a gondolataidnak rendben lennie ahhoz, hogy rendeződjenek a dolgaid... És mi van a tudatalattid tartalmaival? Azokkal nem is csináltál semmit?

Re:. Fura
2009. július 29. szerda, 20:55 | kuruc   Előzmény

Szervusz Csaesz Pozitív!

Ha Te a "régi" csaesz vagy (voltál), akkor jó irányba haladsz.
Kérdésedre a Vonzás Törvényének egy magasabb szintű tolmácsolásában, az Elfogadás művészetében találhatod meg a választ. Ha megfogadod a tanácsaikat, a tudatalattid negatív programjaí elsorvadnak, eltűnnek. Mint egy olyan szobanövény, amit beteszel egy sötét szobába, nem öntözöd, nem tápoldatozod, nem is gondolsz rá, semmilyen energiát nem adsz neki. Nézd meg 1-2 honappal később, mi maradt belőle. TERMÉKETLEN kóró, vagy még az sem.
Üdv
Kuruc

Ha-ha-ha. Örülök, ha úgy
2009. július 30. csütörtök, 18:49 | csaesz   Előzmény

Ha-ha-ha. Örülök, ha úgy látod, jó irányban vagyok..remélem is..: )
Az elfogadás számomra még tényleg sokszor nagy művészet, de ha tudtam volna, hogy csak ennyi a kulcs... Én meg itt már mióta küzdök mindenféle módszerrel felszámolni a tudattartalmaimat, oszt csak meg kéne tanulnom elfogadni, hogy maguktól elsorvadjanak... Tényleg ennyi volna???? : )

Elfogadás-elengedés
2009. július 31. péntek, 0:57 | kuruc   Előzmény

Szervusz Csaesz!

Nem csak ennyi. Nem túl szerencsés cím az "elfogadás művészete", de magadban átkeresztelheted az "elengedés művészetének". Valójában erről is szól, többször visszatérő mondat a cd-n, "engedd csak el..."
Azt írod, megpróbálod felszámolni, küzdesz a "tudattartalmaddal"
Amíg harcolsz valamivel, az azt jelenti, nem tudod elfogadni. Elengedni viszont csak azt lehet, amivel előzőleg megbékéltél, elfogadtad. Képzelj el két verekedő embert, hogyan engedhetnék el egymást, míközben egymásnak feszülnek? Ha felismerik, hogy értelmetlen amit csinálnak, megbékélnek egymással, akkor elválhatnak az útjaik, és lehet, hogy többet nem is találkoznak.
(Amit pedig elengedsz, annak nem adsz több figyelmet, energiát, és úgy jár, mint az említett szobanövény. Elsorvad, terméketlen lesz, ezáltal nem tud több rossz "gyümölcsöt, ill. termést" hozni.)
Üdv:
Kuruc

Épp most teremtettem...
2009. július 27. hétfő, 15:00 | Névtelen (útkereső)

Szia!

Én most vonzottam be álmaim munkahelyét.. Kb 3 hónapja kezdtem el foglalkozni vele, és ma hívtak fel telefonon, hogy enyém az állás.
A techinkám a következő volt: Azokat a munka minőségeket, amit szerettem volna (jó fizetés, közel a lakóhelyemhez, kedvező munkaidő) befogadtam szívnyitás után. Valamint ezzel a munkahellyel eggyé váltam, mint a mágnes két pólusa, vozottuk kölcsönösen egymást. Ezeket a gyakorlatokat folyamatosan többször végeztem el.
ÉS meglett az eredménye, jövő héten kezdek :)
Mindenkinek beteljesedhet az álmai állása, a kulcs a te kezedben csak gyakorlás és elszántság kérdése az egész:)

O.

Sziasztok! Kérdés hogy meddig tudod ezeket a dolgokat
2009. július 27. hétfő, 17:13 | Kassay Noémi   Előzmény

Sziasztok!

Kérdés hogy meddig tudod ezeket a dolgokat megtartani!
Ugyanis a pénz bevonzása sikerült már agykontrollal Nekem is, de egy idő után megint ott voltam ahonnan indultam.
Csak később amikor az asztrológiával is elkezdtem foglalkozni, akkor értettem meg, hogy igen, mert az én pénzházamban ott a Neptun, ami egy ködös bolygó és szó szerint köddé vált a pénzem.
Munkám során is tapasztaltam, hogy valaki mondjuk örököl pénzt, vagy lehet bármi is. Ha ez a bolygó vagy a Szaturnusz a pénzházába van biztos, hogy csak ideig , óráig van nála a pénz.
Tehát valami olyan technika kellene, ami ennek ellenére is megtartja, vagyi hogy ne fektessem be rosszul, vagy ne gépezze el a párom, vagy a gyerekem , (mert legtöbbször ezek történtek)
A Neptun még hagyján, mert hát nem tiszta úton jön a pénz, de a Szaturnusz kemény dió.

Üdv: Noa

Asztrológia
2009. július 27. hétfő, 21:32 | kuruc   Előzmény

Kedves Noa!

Mivel asztrológusként dolgozol (dolgoztál), nehéz bármit is mondanom.
Villás Bélát sokan ismerik, tisztelik spirituális körökben, ha jól emlékszem a nyári táborban is szerepelt meghívott előadóként. Nekem is megvan kb, 10 előadása, sokat lehet általuk tanulni.
Ő mondta egyszer, a csillagok pont annyira hatnak Rád, amennyire Te hiszel bennük.
Gondolom, nem vigasztal, de nekem az egykori Kertészeti Egyetemen, gyógynövény szakosként szerzett „tudásomat” nullázta egy másodperc alatt a Vonzás Törvényének egy tanítása. Visszatekintve az utána következett időszakra, nem is nagy veszteség.
Richard Bach, egy szintén elismert Tanító írta:” Bzonygasd korlátaidat, s bizony szert teszel rájuk.” ( A Messiás kézikönyve)
Mostanában ennek a tanításnak egy másik olvasatával próbálkozom.
Feszíts szét minden ember alkotta dogmát, törvényt, a végén akár szabad is lehetsz.
Üdvözlettel:
Kuruc

Igen, igen ez a mondat
2009. július 28. kedd, 18:37 | Kassay Noémi   Előzmény

Igen, igen ez a mondat megfontolandó!!
Köszi : Noa

Csizike képe
Richard Bach-Illúziók filmen www.illuziok.hu
2009. július 29. szerda, 12:39 | Csizike   Előzmény

Richard Bachról jutott eszembe: elkészült az Illúziók című spirituális alapregényéből készült film (ami egy időben olyan menő és alap könyv volt, mint A mennyei prófécia, A békés harcos útja, vagy a Vidd hírét az Igazaknak! Az előző kettőnek szintén van már film változata is -aki még nem tudná-, sőt a Beszélgetések Istennel című könyvekből és a szerzőjének életéből is készült...), és MAGYAROK!!! csinálták!!!
Erre külön is büszke vagyok. www.illuziok.hu

Mellesleg ha már Richard Bachnál járunk, épp tegnap hallgattuk a kisfiammal elalváshoz Tőle a Jonathan Livingstone, a Sirály című "hangoskönyvet", amit 5-6 évvel ezelőtt én olvastam fel kazettára, tenger-hullámveréses/sirály rikoltozásos zenei illusztrációval és aláfestéssel... hogy még élet-közelibb legyen... ;-)
"A Benned Élő Sirálynak"

És lehet, hogy Huszti Sanyi "Sirály-Csomagjának is van valami köze Jonathan Livingstone-hoz, a Sirályhoz, és ezáltal Richard Bach-hoz is... Nem tudom... De végül is Mindennek Van Köze Mindenhez... Hiszen Minden és Mindenki EGY... Ez is az Egyik Kedvenc Richard Bach könyvem címe... ;-)

Szeretettel:

Csizike ;-)

Vidd hirét az igazaknak
2011. április 06. szerda, 15:27 | Látogató   Előzmény

Keresem letöltésre a film változatát a vidd hirétl az igazaknak ha tudsz cimet szivesen venném
Köszi!
gaborszoked@gmail.com

Csizike képe
Döntés kérdése a Sikeresség és a Jólét? Vagy Sors és Karma?
2009. július 29. szerda, 12:54 | Csizike

Sziasztok!

Szerintetek Szabad Akarat és Saját Egyéni Döntés kérdése a Sikeresség, a Gazdagság, a Bőség és Jólét Megteremtése?
Vagy Sors és Karma "dolga"?

Vagyis: ha valakinek ebben az Életében pl. teszem azt nem az a dolga, hogy megtapasztalja a Jólétet és a Bőséget, a Gazdagságot, akkor hiába is erőlködik, a feje-tetején is pöröghet... akkor sem fogja megteremteni és bevonzani a Jólétet és a Bőséget az Életébe, mert most Neki a Szegénységet és a Lemondást, a Nélkülözést kell megélnie?
Vagy Bárki Bármikor Bárkitől és Bármitől függetlenül dönthet úgy, hogy MÁRPEDIG ÉN MOST GAZDAG LESZEK, BŐSÉGBEN ÉS JÓLÉTBEN ÉLEK, ÖRÖMBEN, EGÉSZSÉGBEN, ÉS SZERETEBEN, HARMÓNIÁBAN ÖNMAGAMMAL, A KÖRNYEZETEMMEL ÉS AZ EGÉSZ VILÁGGAL. ?

Hm?

Mitől függ a Jólét, a Bőség és a Gazdagság?
Sors/Karma?
Vagy Szabad Akaratból Bármikor Meghozott Döntés és az ezt létrehozó Tettek eredménye?

Csizike ;-)

Sziasztok Persze, végül is
2009. július 29. szerda, 14:38 | Kassay Noémi   Előzmény

Sziasztok

Persze, végül is lehet felfogás kérdése.
Elvégre a kirakatokban lévő áru is az enyém, csak nem hozom haza.
--Na de hogy mondjam ezt el, illetve hogyan értessem meg ezt a 16 éves lányommal?

Noa

Csizike képe
Arborétum
2009. július 29. szerda, 14:49 | Csizike   Előzmény

Egy időben sokszor mondtam és ezt is gondoltam, hogy a Kedvenc Arborétumom, ahova sokat járok, az tulajdonképpen az én Hobbim, csak Édesapám Hobbijával szemben nekem itt nem kell sem füvet nyírnom, sem gazalnom, sem locsolnom, sem pedig semmi... Tehát ez annyival szerencsésebb történet, hogy itt nekem nem kell dolgoznom, mindent megcsinálnak mások (akiket ezért fizetnek), egy fillérembe se került (bár papiron nem is az enyém), mégis az enyém, akkor jövök, amikor csak akarok... és ott ezáltal csak JÓL ÉRZEM magamat... Munka nuku, csak pihenés, lazítás és gyönyörködés a Természetben...

Tehát ez a részemről valami olyasféleség volt, mint Te, az Áruk és a Kirakat...

Csak én ezt használatba, "birtokba" is vehettem...
;-)

Csizike ;-)

Valószínűleg nincs rá
2009. július 29. szerda, 15:19 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Valószínűleg nincs rá szükségem azért nem vehetem birtokba.
Tehát a sors irányít!
Noa

Csizike képe
A Sors irányít, vagy Te Önmagadat? És Te vagy Önmagad Sorsa?
2009. július 29. szerda, 17:34 | Csizike   Előzmény

A Sors irányít, vagy Te Önmagadat? És akkor mi van esetleg ez utóbbi esetben, ha Te vagy Önmagad Sorsa?

Csizike ;-)

Lesz kis kertem, addig is van sok, nagy...
2009. július 30. csütörtök, 10:58 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

De amiben nincs munkád, az kevésbé okoz örömet, nem ? Vagy legalábbis más örömet ad, mint amikor egy növényr Te nevelsz, Te gondoskodsz felőle.... Persze az is gyönyörködtető, amit Isten gondoz... ápol...

Csizike képe
Végtelen Hit
2009. július 31. péntek, 1:48 | Csizike

Végtelen Hit

http://www.youtube.com/watch?v=-zCIy6Vpds4

Mellesleg a Végtelen Hit a Legújabb Legnagyobb Kedvenc Filmem!!! ;-)

Ezt a részletét például kitörő sírással megkönnyeztem... annyira Mélyen Hatott rám valahogy...

A Youtube-on is megtalálod a film részleteit... nagy-nagy példa-beszédekkel!!! ;-)

Kukkants csak bele:

http://www.youtube.com/watch?v=PQOap9DRmIA&feature=related

És innen elméletileg le is töltheted az Egész Filmet két részletben:

http://www.storage.to/get/XOAB1zj4/Vegtelen Hit.part1.rar
http://www.storage.to/get/NqjtvCyl/Vegtelen Hit.part2.rar

Jó Szórakozást Hozzá!

Ha Valami, akkor Ez Spirituális Alapfilm!

Kötelező Mindenkinek!!! ;-)))

Szeretettel:

Csizike ;-)

Csizike képe
Hogyan Érdemes Dolgozni? Gazdag Papa szerint
2009. július 31. péntek, 1:01 | Csizike

Hogyan Érdemes Dolgozni? Gazdag Papa szerint:

1. rész: http://www.youtube.com/watch?v=f9ouSzeQMJ4&feature=related

2. rész: http://www.youtube.com/watch?v=-Z5vg9kMYqg&feature=related

Csizike ;-)

Jánoska képe
Gazdag Papa tud valamit
2009. augusztus 01. szombat, 2:33 | Jánoska   Előzmény

Köszi Csizike!

Olvastam a Gazdag Papát és szerintem Mindenkinek érdemes lenne elolvasni........eddig csak spiritruális könyvek érdekeltek de ezt nem tudtam letenni:)
Mindenkinek azt kellene megérteni h VÁLTOZNI KELL!!!!
Már pontosan nem tudom h ki mondta ezt:

"Ha mindíg mindent ugyanúgy csinálsz ahogy eddig is csináltad,csak azt kapod,amid már eddig is meg volt"

Örülök h létezik ez a honlap most már érdemes a szgép előtt ülni:))))

Ja és ha még lehet vlmit ajánlani :OSHO :) ismeritek? Most olvastam el (újra) az Öröm c. könyvét,olvassátok:)

Az Ő bölcsességei kezdtek "ébresztgetni" amiért hálásabb vagyok mint az iskolában töltött 12 évért:))

Üdv.: Jánoska

Csizike képe
OSHO-t Ismerjük, és Szeretjük...
2009. augusztus 01. szombat, 14:43 | Csizike   Előzmény

Szia OSHO-t nemcsak hogy ismerjük, hanem NAGYON Szeretjük is!!!

Én a DVD-it is SZERETEM nézegetni...

Pl.: Az Egyetlen Orvosság

És a Legújabb, A SZERELEMRŐL című könyvéhez csomagolt DVD-t MINDENKIVEL MEGNÉZETNÉM!!!
Annyira JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

A SZEXÜGYEK című könyvét is ajánlanám Mindenkinek a Figyelmébe,

és az Érzelmi Jólétet!

Voltam egy-két OSHO Meditációs Táborban, Elvonuláson is...
(egy-két Barátom és Ismerősöm még az Indiai Ashramjába is kijutott...;-)

A Dinamikus Meditációit Nagyon Szeretem... ;-)

Sokat adott már nekem "Az Öreg"... és Még Milyen Sokat Fog??? ;-)))

Szeretettel:

Csizike ;-)

Jánoska képe
OSHO SZERETHETŐ KÖTELEZŐ OLVASMÁNY LEHETNE!
2009. augusztus 01. szombat, 18:10 | Jánoska   Előzmény

Szia Csizike!

Örülők h Másoknak és Neked is tetszik az "Öreg":)
Természetesen minden dvd-jét láttam és a Szerelmesen c. könyve és dvd-jét KÖTELEZŐVÉ TENNÉM:))) mert sok olyan van bennük amit érdemes tudni még mielőtt elkövetnénk a sok hibát a párkapcsolatunkba:)))

Már csak meditálnom kellene mert annyira "csapong"a sok gondolatom h elfelejtem azt is néha amit az előző pillanatban gondoltam:)
Mások is vannak ezzel így vagy csak én???

Szerinted(tek) hogy lehet elkezdeni legegyszerübben?

CSIZIKE Neked van egy B.Csaba nevü ismerősöd Pesten?Csak mert Ő az én haverom és beszélt nekem egy Csizike nevezetü lányról:)))mert ha igen,akkor már találkoztunk:)))))

TE már sok mindent tudhatsz az "élet dolgairól" ugyhogy szívesen olvasom a mondandóidat:)))))))))))))

Köszönöm!!!!!

Üdv,: Jánoska

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Csizike férfiból van!
2009. augusztus 01. szombat, 19:56 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Azt hiszem, Te vagy a második az oldalon, aki lánynak gondolta Csizikét, ezért kiraktam a profil oldalra a lehetőségét, hogy mindenki bejelölje a saját nemét!

Igen igen, de nem
2009. augusztus 01. szombat, 20:34 | Kassay Noémi   Előzmény

Igen igen, de nem véletlenül gondoljuk ezt róla többen (én sem rég vagyok köztetek és én is ezt gondoltam róla!
Kicsit irigylem a feleségét.
Noa