Regressziós utazás | Önmegvalósítás.hu

Regressziós utazás

Egyre többen érzékelik hogy a valóság több mint amennyinek eddig beállították. A kíváncsi ember már nem éri be fél igazságokkal, igényli a dolgok összefüggéseinek teljes ismeretét. Személyes megtapasztalásokon keresztül akarja felfedezni és megélni a rejtett valóságot.
A regressziós utazás a saját valósága annak ami a későbbi-korábbi valóságtapasztalásai során a felejtés szitáján fennmaradt.
Ez az utazás egy olyan vizualizáció amelyben egy energetikailag támogatott megváltozott tudatállapotban a tudat és tudatalatti világának határát át tudjuk lépni, ráláthatunk segítségével „programunkra”. Normál állapotban nem férünk hozzá azokhoz a bizonyos tartalmakhoz amelyek „önállóan” teremtik meg saját valóságukat. Szenvedéseink okát külső tényezőkben keressük és a segítséget is onnan várjuk. Az életünkben megnyilvánuló minden eseményért felelősek vagyunk.
Mindenki olyan eseményt, életet tud megutazni ami programjában szerepel, illetve amit lelkileg fel tud dolgozni. Mindenre emlékezni fog amit utazása során átélt, érzetek, hatások maradandóak. Blokkok oldását „utazás” során felismerések, megdöbbenés, sírás, nevetés kísérheti.
Rengeteg érzelmi blokkot cipelünk tudatalattinkban amelyek – bár nem vagyunk tudatában – folyamatosan gátolnak bennünket. Utazás során a minket leginkább foglalkoztató testi- lelki- kapcsolati problémáink, betegségeink vagy nehéz élethelyzetünk valódi okát észrevesszük, felismerjük. Az ott működő minták felismerésével semlegesítődik, v. szimbólumokkal korrigálható, vezetett „utazással” elengedhető. Az aktuális helyzettel, problémával párhuzamba vonva gyengül, múlik a probléma.
Képekként, filmként is lejátszódhatnak az események, valamint szereplőként v. külső szemlélőként is átélhetjük az utazást. Megtudható általa hogy ki , mikor, milyen korban élt, hogy nézett ki, mivel foglalkozott…és milyen események történtek vele. Utazás során választ kaphat hogy van-e karmikus kapcsolat közte
és párja, v. szülei stb… között, találkoztak-e már előző életeikben, milyen feladatot nem tudtak esetleg megoldani. Megértheti a környezetében élők viselkedését, megtudhatja miért vonzódik megmagyarázhatatlan okból bizonyos emberekhez. Amíg rá nem döbbenünk a miértre, meg nem oldjuk a helyzetet, nem strukturáljuk át addig ismétlődni fog életünkben.
Az ember számára csak a MOST létezik , ezt tudjuk érzékelni, ám mivel minden egy időben történik, egy helyzet felismerése és vizsgálata hullámokat kelt a téridőben és azonnali hatást tesz a „jövőre”.

Általában utazás után jelen világunkban, a MOST-ban kb.:3 hét a beépülés, de van akinél pár nap múlva érzékelhető a változás, az életében furcsa, érdekes dolgok történnek ami hatással lesz további életútjára. Lehet hogy egyből nem pozitív irányba változik minden – de a szenvedéseknek meg lesz az eredménye.

Amikor azt mondjuk hogy információt szerzünk a jövőről valójában belenézünk a téridőbe ahol a mostani valóságunk jövőbeli lehetőségeit látjuk. Minden jelenben végzett tett vagy gondolat hatással van a téridő megváltozására.

Sorsunk tehát alakítható, fejlettségi szintünknek, programunknak megfelelően.

E-mail: erdeimea@gmail.com
Bejelentkezés: 70/386-2994 begin_of_the_skype_highlighting              70/386-2994      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              70/386-2994      end_of_the_skype_highlighting.


Beküldte: | 2011. jan. 31. hétfő - 17:34

Hozzászólások

1 comment posted
Ez olyan,mintha Jézus gyógyítana,segítene
2016. augusztus 01. hétfő, 20:05 | Ezotéria (útkereső)

Csodálatos dolog,mivel végre sorsunkon,egészségünkön,érzelmi blokkjainkon segíteni tudunk,és ehhez megfelelő,segítőtársakat találunk.Tudom,megváltozik sok-sok ember élete pozitívan.Hála a Jóistennek,végre olyan emberek is léteznek,akik szeretettel fordulnak embertársaik felé,és gyökeres változásokat hoznak földi világunk megélésében.